Полезните съвети на "Огледала" 1 / 2005. Колектив

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  5-5-2015
  •  374

Автор:Колектив
Издателство:Фреш Продакшън
Страници:151
Корици:Твърди
Година:2005
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 240 / 220 Състояние: Отлично
Книги за жената!

“Полезните съвети на Огледала” е написана от автора и продуцента на телевизионното предаване “Огледала”, с голяма любов и признателност към зрителките на предаването и с надежда тя да стане техния дневник за красота и добро самочувствие през цялата година.
В “Полезните съвети на Огледала” е събрана информация, която ще бъде полезна на дамите през всеки един сезон. Независимо от възрастта, цвета на косата, килограмите или семейното положение, всяка една жена има нужда от собствена територия и време, отдадено на личния комфорт.
Рецептите и идеите на “Огледала” за добро самочувствие и красота са събирани през годините, от самото начало на предаването. Още от първите дни на създаването му неговия автор и продуцент Александра Иванова се води от принципа, че няма грозни жени, а само такива, които не се грижат достатъчно за себе си. Идеалът за жена далеч не се определя от килограми, сантиметри или цвят на косата, а от това дали всяка една дама е постигнала баланса между физическите си данни и своя вътрешния свят. В този ред на мисли под грижа за себе си се разбира да се правят неща, които да водят към здраве и щастие.
Съветите и рецептите на “Огледала” са подбрани внимателно, така че ежедневната програма за поддържане да представлява лесен за реализация режим. Комбинациите от професионални грижи (на козметици, фризьори и др.) и специализираните услуги (масаж, сауна и други), които се цитират и препоръчват в книгата, имат своите алтернативи в домашни условия, които също така са описани подробно. Така грижите и средствата за тях могат да се комбинират в зависимост от наличния бюджет.
В края на всеки раздел в “Полезните съвети на Огледала” са посочени дневен и седмичен режим, който при добра организация на личното време не би трябвало да отнема повече от няколко минути сутрин, обед и вечер преди лягане, а за седмичните процедури - 2 пъти по 1 час в делничните дни и по 1 час в почивните. Всичко останало е въпрос на добра организация и навик. Създайте си навик да уважавате себе си!
Основни принципи за добро самочувствие на дамите:

Красотата наистина идва отвътре. Ако Вие се движите със самочувствие, обличате се подходящо, имате здрави коса и кожа, както и подходящ грим, тогава усмивката ще грее на лицата Ви и ще се отразява във възхитените очи на околните.
За да постигнете това, на първо място застанете пред огледалото и приемете себе си и света около Вас. Усмихнете са на несгодите на живота и помислете какви бихте искали да бъдете. Ако сте брюнетка, помислете дали не е по-добре да имате здрава коса с ефектна и подходяща за лицето прическа пред алтернативата да се изрусявате едва ли не всяка седмица и накрая на главата да остане изтощено подобие на коса.
Има млади момичета, които в заблудата си, че с тежък и тъмен грим ще изглеждат големи и “привлекателни”, накрая се превръщат в създания без личен чар и с неопределена възраст. А дамите на средна възраст, които не приемат годините си с уважение, често стигат до комични резултати. Затова трябва да акцентирам върху един важен момент – жената е красива във всяка възраст, просто трябва да позволи на тази красота да блесне.
Има жени и момичета, които вторачени в дребните несъвършенства на външния си вид, не забелязват колко са хубави в действителност. В техните очи дори и най-малката неприятна подробност се превръща в проблем номер едно. Примери за това как се самоизмъчват неуверените в себе си жени има толкова много, че не е възможно изброяването им. Затова нека решим проблема генерално и на първо място да се преборим за самочувствието си.
Огледалото може да бъде верен приятел или коварен враг. Какво отразява то, зависи само и единствено от човека, застанал пред него. Това е причината всяка една жена да повярва в себе си и да тръгне по пътя към хармонията между тялото и вътрешното си Аз. Затова се грижете за себе си всеки ден с “Полезните съвети на Огледала”!

Категория:     Мода и облекло
Издателство:     Фреш Продакшън
Година:     2005
Cтраници:     151
Налични бройки:     1
Език:     Български
Формат:     240/220
Град на издаване:     София
Корици:     твърди
Ключови думи:      Полезните съвети на "Огледала" 1 / 05,
Категория › Мода и облекло

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.