6 дни, за да постигнеш всичко, което желаеш. Кирил Стойчев

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  5-4-2015
  •  898

ПРОДАДЕНА

Автор:Кирил Стойчев
Издателство:Локус Фортуна
Страници:149
Корици:Меки
Година:2010
Броя:1
ISBN:9789549250923 Тегло (гр.): 135 Формат: 140 / 200 Състояние: Отлично
Описание

 Искате ли да управлявате времето?
 Да владеете волята си?
 Да разгърнете потенциала, вложен у вас?
 Да се научите да мислите аналогично?
 Да постигнете мечтите си?


Необходими са само 6 дни от вашия живот!

С проникновението на мага и с реализма на учения, изследвайки процесите в съвременното общество и анализирайки природните закони, авторът дава формулата, по която да постигнем мечтите и желанията си. А те са толкова прости и толкова изпълними. И толкова...далечни. Малцина знаят тайната, че за да се постигне едно желание са нужни само 6 денонощия. Готови ли сте да отделите това време, за да реализирате една ваша мечта?

"Ако си изгубил вяра у себе си, ако смисълът на живота ти се изплъзва, ако опорната ти точка се клати и все още не можеш да стъпиш на пътя си, не се отчайвай.
Живеем във време, което е в пълна дисхармония с нашия вътрешен свят и със законите на живата природа. Социумът ни натрапва морал и ценности, които не са наши. И за да сме като всички или в крак с времето, тръгваме срещу себе си и срещу собствената си същност. Забравяме кои сме. Забравяме принципите си. Забравяме мечтите си. Или само си ги припомняме от време на време и въздишаме тежко. Пак нямаме време за тях. И се юрваме в Голямото бързане. За да не изостанем! Или напълно да изгубим себе си!
„6 дни, за да постигнеш всичко, което желаеш” на Кирил Стойчев ни показва, че има и друго. Има път. Има мечти. Има принципи. Има решения. Има ни. Нас.
Авторът на този наръчник за успех в живота е икономист и астролог. С проникновението на мага и с реализма на учения, изследвайки съвременните процеси в обществото и анализирайки природните закони, той дава формулата, по която да постигнем мечтите и желанията си. Нашите. Понякога те са толкова прости, толкова изпълними. И толкова... далечни. Милиони хора си отиват от този свят, без дори да се опитат да ги постигнат. Ако не искате да бъдете един от тях, прочетете тази книга. А тя е за малки и големи, за деца и родители, за поданици и управляващи... Тя е за хора. Написана на достъпен език, аналитично и вдъхновяващо, тя разкрива причините, поради които не следваме собствения си път, и дава рецептата, по която да имаме това, което искаме, само за 6 денонощия.
Уверете се сами!"
От редактора на книгата

Кирил Стойчев е роден във Варна през 1970 година. по образование е икономист, а по призвание - астролог. Основател е на астрологичната школа "Астро-логос" и е председател на Българската астрологична асоциация. Лектор с дългогодишна практика, автор на книгата "Еволюция на връзката" и на много астропсихологични статии.

Категория:     Самоусъвършенстване
Издателство:     Локус Фортуна
Година:     2010
Cтраници:     149
Налични бройки:     1
Език:     Български
Град на издаване:     София
Корици:     меки
ISBN:     9789549250923
Размери:      140/200/0 мм
Тегло:     135 грама
Ключови думи:      мечти, желания, успех, щастие, за по-добър живот, добрина

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.