Хармоничен прагматизъм или как простичко да бъдем здрави и успяващи. Бойко Никифоров

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  5-4-2015
  •  544

Автор:Бойко Никифоров
Издателство:Фабер
Страници:162
Корици:Меки
Година:208
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
МЕДИТАЦИЯ ЗА СПИРАНЕ НА ГРИПА ПРЕДЛОЖИ НА ТЪРНОВЦИ В ПЕТЪК БОЙКО НИКИФОРОВ. Русенецът дойде в старата столица, за да представи книгата си „Хармоничен прагматизъм. Как простичко да бъдем здрави и успяващи”.
„Хармоничният прагматизъм е термин, който измислихме по време на курсовете, които водя. Той помага в различни насоки и най-голям успех има за подобряване здравословното състояние и късмета. Затова и завършихме презентацията с медитация за лекуване на грип”, каза Бойко Никифоров. Той призна, че е изпробвал лечебната сила на хармоничния прагматизъм по време на своите курсове и близо 400 човека, които са успели да променят живота си и себе си, са доказали тази сила. „За да реши проблемите си, първо, човек трябва да бъде в хармония със себе си. Над 90% от проблемите са свързани със здравословното ни състояние. После с имотното, което всъщност повече зависи от ценностната ни система. Но без здраве не може”, категоричен е авторът.
Затова и когато работи с хора, той работи за повишаване на енергийния потенциал и учи своите курсисти как да управляват собствената си енергия. „Когато човек я ползва, я ползва за две неща – първо, да бъде в добро здравословно състояние и за сбъдване на мечтите. Човек чрез медитация може да възстанови собственото си здраве. Точно тогава той работи с енергията, която има, и работи върху себе си”, казва още г-н Никифоров.
Книгата му е придружена с диск, в който има няколко психологически упражнения или тренинги, имащи за цел да укрепят отношението на слушателя към самия себе си и заобикалящия го свят на препятствия и трудности по пътя на развитието.
Един диск с медитации + три диска за грип.

Категория:     Самоусъвършенстване
Издателство:     Фабер
Година:     2008
Cтраници:     162
Забележка:     Почти отлично.
Налични бройки:     1
Език:     Български
Град на издаване:     Велико Търново
Размери:      130/200/0 мм

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.