Цифрова фотография с Photoshop CS3. Скот Келби

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  27-3-2015
  •  155

Автор:Скот Келби
Издателство:СофтПрес
Страници:467
Корици:Меки
Година:2008
Броя:1
ISBN:9789546856715 Тегло (гр.): 1270 Формат: 240 / 170 Състояние: Отлично
Тотално изчерпан тираж.
Скот Келби, най-продаваният автор на книги за Photoshop в днешно време, отново издига тази книга на още по-високо ниво, като разкрива най-актуалните, важни и вълнуващи техники за Photoshop CS3 за цифрови фотографи. Значително обновената книга, спечелила досега множество награди и счупила всички рекорди, прави за цифровите фотографи нещо, което никога досега не е правено - "хваща бика за рогата" и ви показва как точно стават нещата. Тук няма купища теория, не се мъчите със собствени настройки и не е необходимо да си представяте какво трябва да направите. Вместо това Скот ви показва стъпка по стъпка точните техники, прилагани от най-добрите за момента цифрови фотографи. Нещо повече – казва ви точно какви настройки да ползвате, кога да ги ползвате и защо. Не случайно предишните издания на тази книга са широко препоръчвани като официално учебно помагало в курсовете по фотография в колежите и университетите навсякъде по света. Това ново издание за Photoshop CS3 разкрива още повече от най-пазените тайни на професионалистите.
НАУЧЕТЕ КАК ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ПРАВЯТ ТОВА
Всяка година Скот обучава хиляди професионални фотографи как да ползват Photoshop и почти без изключение те имат едни и същи въпроси и проблеми.
Именно те са разгледани в тази книга. Ще научите:
• Техники за изостряне, ползвани на практика от спецовете
• Професионални тайни за бързо коригиране на най-честите проблеми при цифровите фотографии!
• Настройки за получаване на разпечатки от принтера, съответстващи точно на изображението от екрана
• Най-новите и търсени фотографски специални ефекти с Photoshop
• Цветово коригиране на фотографиите без усилие
• Обработка на снимки във формат RAW и използване на новите функции Camera Raw в CS3
• Тайните на професионалистите за ретуширане на портрети, известни досега само на тях!
• Как се постига реално автоматизиране на работата ви
• Как да покажете работата си като професионалист!
• Плюс множество бързи клавиши и други трикове, които рязко ще повишат производителността ви
Ако се занимавате с цифрова фотография и сте готови да научите "триковете на занаята" – същите, които водещите професионалисти ползват в своята работа за корекции, редактиране, изостряне, ретуширане и представяне на готовите изображения пред клиенти и друга аудитория, то държите в ръцете си книгата, която ви трябва.
Скот Келби е главен редактор на списание Photoshop User, президент на Националната асоциация на професионалистите, работещи с Photoshop (NAPP), директор по учебните въпроси на семинарните прояви за Adobe Photoshop в PhotoshopWorld Conference & Expo, както и лектор в професионални прояви по компютърна графика в целия свят. Скот е награждаван автор на повече от 40 книги за Photoshop, цифрови изображения и технологии. През последните години той е автор номер 1 на бестселъри по компютърна и технологична литература във всички категории. Някои от другите му заглавия включват бестселърите Photoshop Down & Dirty Tricks, The Photoshop Channels Book, Pho-toshop Classic Effects и The Digital Photography Book. Неговият ясен и изчистен стил за поднасяне на учебния материал превръща изучаването на Photoshop в удоволствие. Всяка година той обучава хиляди професионалисти в своите семинари на живо и знае от първа ръка кои техники са най-търсени. В тази най-нова своя книга Скот ги споделя с вас.

Категория:     Компютри, софтуер, интернет
Издателство:     Софт Прес
Година:     2008
Cтраници:     467
Налични бройки:     1
Език:     Български
Формат:     24/17/3
Град на издаване:     София
Корици:     меки
ISBN:     9789546856715
Тегло:     1270 грама
Ключови думи:      Цифрова фотография с Photoshop CS3, Скот Келби
Категория › Компютърни

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.