Гейтуей. Том 1-3

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  21-12-2013
  •  117

Автор:Фредерик Пол
Издателство:Бард
Страници:969
Корици:Меки
Година:1993
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Отлично
Поредица: "Избрана световна фантастика", №6, №13, №48

Том първи: Гейтуей — проходът към всички богатства на Вселената… и всички ужасяващи тайни, които се крият в нея. Боб Бродхед — ветеран от три полета в пространството, човек невероятно известен и богат се връща във времето на своята младост, за да предприеме едно пътуване към себе си, по-опасно и смразяващо дори от междузвездното пътешествие, издигнало го на върховете на славата.

Том втори: Заводът за храна е откритие, което не само би донесло милиони долари на своите изследователи, но и би решило проблемите с изхранването на милиардите земни жители. Робин Бродхед, познат ни от „Гейтуей“, вече е начело на собствена корпорация, която изпраща към Завода изследователски кораб. Астронавтите откриват странния Уон и разгадават куп дълголетни тайни…

Том трети: Някога Галактиката е била управлявана от хичиянците — благосклонни извънземни, всесилни като богове. Но преди петстотин хиляди години те срещнали една по-силна от тях раса и за да се спасят от изтребление, избягали и се скрили на относително сигурно място в една черна дупка, оставяйки само следи от своята цивилизация.

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.