Ритми от слънчевия ни дом. Светла Тодорова, Иван Димитров

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  7-3-2015
  •  660

Автор:Светла Тодорова, Иван Димитров
Издателство:Виделина
Страници:175
Корици:Меки
Година:6.г.
Броя:1
ISBN:9548947048 Тегло (гр.): Формат: 135 / 200 Състояние: Добро
Книгата представлява сборник с практически познания за влиянията и ежедневното въздействие на енергиите на Слънцето, Луната и планетите. Включени са материали от Дейн Ръдиар - един от най-големите астролози на столетието.
Разглеждат се някои бързо променящи се циклични процеси, значими за живота на Земята и астрологичните планетни часове. Описани са качествата на планетните енергии и значението им в съвременния живот.
Дадени са точните фази на Луната и таблица за преминаването й през различните зодиакални знаци. Съобразяването с циклично изменящото се взаимно разположение на Слънцето, Луната и Земята / наричано лунни фази/ ни хармонизира с действуващите във всеки момент енергии. При периодичното си преминаване през Зодиака, Луната „усилва" енергийния поток от съответния знак към Земята. Дадена е информация кога точно става това, какви са благоприятните и неблагоприятните тенденции. Накрая има готови данни за една астрологична година и обяснения как да се използват различните години.
В книгата са дадени астрономични и астрологични обяснения на достъпен и разбираем език, но е потърсен и по-дълбокия смисъл на планетните енергии. Предлага се жива опитност с астрологията, която ни учи как да овладяваме състоянията си, своите ежедневни и годишни „приливи и отливи".

Категория:     Астрология
Издателство:     Виделина
Година:     б.г.
Cтраници:     175
Налични бройки:     1
Език:     Български
Град на издаване:     София
Корици:     меки
ISBN:     9548947048
Размери:      135/200/0 мм
Ключови думи:      приливи и отливи на денонощието
Категория › Астрология

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.