Престъпна империя. Възходът на тандема Донев-Павлов

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  7-3-2020
  •  21

Автор:---
Издателство:Ню Медиа Груп
Страници:125
Корици:Меки
Година:2012
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Мн. Добро
Престъпна империя

Неизползвана книга.

Престъпна империя. Възходът на тандема Донев-Павлов“ се появява на книжния пазар като подарък на всеки, който си купи „Уикенд“.

Атаките срещу шефовете на „Труд и „24 часа“ Любомир Павлов и Огнян Донев не стихват. След като ежедневно двамата са обект на разследвания от страна на медиите на Делян Пеевски, срещу двамата се появява и цяла книга, в която те са описани като истински злодеи на прехода.Книгата се казва „Престъпна империя. Възходът на тандема Донев-Павлов“ и е като подарък на всеки, който си купи „Уикенд“. Издатели са „Ню медиа груп“.„Престъпна империя“ разказва как двама типични наследници на червената върхушка успяват да станат мултимилионери и капиталисти след смяната на режима на Тодор Живков през 1989 г.Става дума за политика, за приятелски кръгове, за опасни схеми, за офшорки, за банки и за къщи-палати на Ривиерата, за това как рано или късно играта свършва в прокуратурата. Обясним възход и съвсем закономернио падение, пишат авторите.


И още. Според издателите "тези хора НЕ са безобидни!" и промотират книгата като "историята на едни скандални МУЛТИ милионери! - За първи път, истината от първа ръка!"

ст-бз-Престъпна-империя

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.