Физкултура за бременната и кърмачето

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  31-12-2019
  •  47

Автор:И. Прос, А. Жбиркова
Издателство:Медицина и физкултура
Страници:103
Корици:Меки
Година:1989
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Мн. Добро
В богато илюстрираната книга се предлагат физически упражнения, които трябва да прави бременната жена, за да осигури износването и раждането на здраво дете. Дадени са и упражнения за кърмачето, които спомагат за правилното му психическо и физическо развитие. Включени са и ценни съвети за дневния режим и храненето на бременната и родилката.

Книгата е предназначена за широк кръг читатели.

гаме ви книга, която ще ви бъде съветник за периода на бременността, следродилния период и при отглеждането на вашето дете през първата година от живота му.
Изхождахме от нашата подобна публикация на издателство "Олимпия" от 1969 г., която отдавна е изчерпана. Оттогава придобихме повече опит, разшириха се и познанията ни върху необходимостта от грижи за движението.

Много по-голямо внимание отделихме на периода на най-ранната възраст на детето. Включили сме указания какви упражнения да изпълнявате по време на майчинството както самите вие, така и с вашетр дете. 

При разработването на раздела за упражнения с кърмачето използвахме със съгласието на Хилда Кохова опита на покойния доц. д-р Й.Кох! Искрена благодарност изразяваме и на неговата най-близка сътруднъчка - медицинската сестра Мария Кепертова, която ни помогна много.

Съзнаваме, че с най-голям ефект са практическите упражнения, водени от специалист по физическа култура или лекар. Целта на нашата книга е да бъде само помагало и да възбуди вашия интерес към упражненията. Ако това стане, трудът ни не ще бъде напразен.

Авторите
Прага, октомври 1984 г.

Здраво книжно тяло, без забележки в текста. Позахабен външен вид.
бз-Физкултура-за-бременната-и-кърмачето
Категория › За родители

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.