Единен приемен изпит за кандидат-студенти бакалаври. Обща част. Модул 1-2

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  29-12-2019
  •  24

ПРОДАДЕНА

Автор:Колектив
Издателство:УНСС
Страници:274
Корици:Меки
Година:2009
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 210 / 285 Състояние: Мн. Добро
Здраво книжно тяло. Тук-там подчертавано.

ПРЕДГОВОР
Настоящото помагало е втора част на ръководството за самоподготовка по математика на кандидат-студентите в икономическите университети - УНСС - София, Икономически университет - Варна, и Стопанска Академия - Свищов. То е предназначено за онези кандидати, които са избрали да полагат ЕПИ (единен приемен изпит) със специализиран трети модул - Математика.

Основната разлика от първата част е по-високото ниво на трудност на предлаганите тестови задачи. Разширено е съдържанието на „Алгебра” и „Планиметрия”, включени са също така нови параграфи в „Тригонометрия”, „Математически анализ” и „Стереометрия”. Съдържанието напълно отговаря на досегашната програма за кандидатстудентски изпит по математика в грите университета.

Структурата на настоящата втора част е подобна на тази от първата част. Навсякъде, където изложението е ново или разширено, са дадени кратки теоретични факти и формули. Справка за други теоретични факти и формули може да се направи с първата част на ръководството. За примерните тестови задачи са дадени подробни решения, а за работните тестове - отговори.

Препоръчваме на всички кандидати да проучат внимателно примерните тестови задачи (общо около 300) и демонстрираните в тях техники, след което да преминат към работните тестове (които също съдържат общо около 300 задачи). Материалът от съответния параграф е добре усвоен, ако за около 20 минути са получени верни отговори на задачите от работния гест.

Благодарни сме на рецензентите доц. д-р Марин Маринов и гл. ас. Теодоси Витанов за ценните препоръки и забележки.

На всички кандидати пожелаваме успех!

Авторите

1-бз-Единен-приемен-изпит-за-кандидат-студенти-бакалаври

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.