Тайните на Джуна

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  16-5-2019
  •  173

Автор:Джуна
Издателство:Клуб 15
Страници:30
Корици:Меки
Година:1990
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 165 / 235 Състояние: Мн. Добро
Тайните на Джуна / Профилактичната методика на безконтактния масаж

БЕЗКОНТАКТЕН МАСАЖ ДЖУНА


Профилактичната методика на безконтактния масаж

С всяка изминала година в целия свят все повече се повишава интересът към нетрадиционните методи за профилакти^ и лечение на различните заболявания. Това може да се обясни със стремежа на човека по-пълно да опознае и разкрие своите възможности. Науката, която проникна дори в космоса, все още е направила твърде малко за изучаването на самия човек. А нали човекът е цяла вселена. Колко ли открития предстоят да бъдат извършени тук!

Научните експерименти, в които взех участие, показаха колко неочаквани и удивителни могат да бъдат резултатите от изследванията на човешките възможности. Би трябвало да се създаде цял клон в науката за изучаване скритите резерви на човешкия организъм, което несъмнено би донесло огромна полза на цялото човечество. Но то ще стане в бъдещето.

Сега ще поговорим за това как да помогнем на хората да запазят здравето си и да удължат живота си.

Всеки човек по рождение е надарен с неизчерпаем потенциал от възможности. От него самия зависи дали ще направи живота си интересен и разнообразен или обикновен и скучен. И още едно трагично противоречие. Като ни е надарила с безгранични възможности, природата е издигнала и непреодолимо препятствие. Животът на човека е толкова кратък и стремителен, че рядко му се удава напълно да разкрие и изрази себе си. Значи да се примирим?! Не, и още веднъж, не! За продължаване на човешкия живот трябва да се борим. Едва сега науката има възможност да спре стареенето, да предупреди за настъпването на редица болести. Но главната задача е да дадем в ръцете на всеки човек оръжие за борба със старостта. В това се състои основната профилактична насоченост на съвременната медицина и тъкмо там се опитвам да помогна, като разработвам своя методика. Опирам се и на опита си, и на познатите ми народни, особено на древноасирййските, традиции в профилактиката и лечението на различните заболявания.

В какво се състои моята методика? Без да навлизам в подробности мога да кажа, че в основата й лежи способността на човека по безконтактен път да въздействува на организма на друг човек.

Как става това въздействие?

В литературата отдавна се е появило и съществува понятието „биополе“. То предизвика много упреци от страна на някои учени, които отказаха да го приемат, но постепенно все пак свикнаха с него.

Здраво книжно тяло, без забележки в текста.
1-бз-Тайните-на-Джуна
Категория › Езотерика

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.