Да остареем здрави

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  8-5-2019
  •  98

Автор:Марк Биърс, Стивън Юрайс
Издателство:Гея Либрис
Страници:260
Корици:Меки
Година:1993
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Добро
Да остареем здрави: Пълен медицински справочник за възрастните хора и техните семейства / Марк Биърс, Стивън Юрайс

Първият пълен медицински справочник, който ще ви научи да поддържате добро здраве на стари години.
"Какво е стареенето и как най-вероятно ще ми се отрази то? Как се променят тялото и мозъкът с годините и как най-добре да се подготвя за тези проблеми?"
В книгата, първа по рода си, доктор Марк Биърс отговаря на въпросите ви и предлага достъпен и съвременен, научен и разбираем справочник за свързаните с остаряването здравни проблеми на хората.
Тази книга е необходима не само за старите хора, които са решили да се справят сами с проблемите си. Тя ще е чудесен помощник и за семействата им и за всеки, който се грижи за възрастни хора. ДА ОСТРАЕЕМ ЗДРАВИ ще помогне да намерите ключа към активния, пълноценен живот на стари години.
Гериатрията е медицинска специалност за здравна помощ на възрастните хора. Гериатрите са специалисти по уникалните състояния и болести на старостта. Доктор Биърс, известен гериатър, посочва какво да правите, за да живеете в добро здраве във всяка възраст.
А вторият автор - Стивън Юрайс, обяснява въпроси от жизнена важност за вас и вашето семейство: нормалното остаряване и профилактиката, сериозните заболявания и болестите, от които често страдат възрастните хора. Авторите описват различни начини на лечение и някои процедури, които е полезно да знаете.

Ключът към щастливия, здрав живот на стари години е в ръцете ви.

Здраво книжно тяло, без забележки в текста. Захабени корици.

ст-Да-остареем-здрави
Категория › Здраве

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.