Игра на лъжи

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  10-4-2019
  •  53

Автор:Клеър Макинтош
Издателство:Сиела
Страници:316
Корици:Меки
Година:2018
Броя:1
ISBN:9789542826644 Тегло (гр.): Формат: 145 / 205 Състояние: Мн. добро
Игра на лъжи. Клеър Макинтош 

(Много внимателно прочетена книга).

ПОЛИЦИЯТА ТВЪРДИ, ЧЕ Е САМОУБИЙСТВО. 
АНА ТВЪРДИ, ЧЕ Е УБИЙСТВО.
ВСИЧКИ ГРЕШАТ.
Преди година Каролин Джонсън решава да сложи край на живота си. Тя се самоубива по същия начин, по който го е сторил няколко месеца по-рано съпругът й. Оттогава дъщеря им Ана се опитва да се примири със загубата на родителите си. Самата тя наскоро е станала майка и има нужда от Каролин повече от всякога.

Анонимна картичка обаче събужда съмненията й и тя започва собствено разследване, което ще промени живота й и ще изкара от килера скелети, които може би е било по-добре да си стоят там.

Какво всъщност знае Ана за родителите си, за своите най-близки приятели, за мъжа, с когото живее? Кой казва истината и кой я заблуждава? Параноята ли я кара да си задава тези въпроси, или зловещите инциденти, които започват да я стряскат в дома й, са знак, че нещо дълго време е било скривано от нея?

Игра на лъжи е новият зашеметяващ психологически трилър от създателката на бестселърите Оставих те да си отидеш и Виждам те Клеър Макинтош.

„Още една сензация, която ще ви държи будни до късно, за да четете глава след глава. Вече няма съмнение — Клеър Макинтош е голям талант."
Лий Чайлд

Цена: 15 лв.

9789542826644

1-Игра-на-лъжи

Категория › Трилъри

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.