Време за нежност

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  13-3-2019
  •  40

Автор:Лари Макмъртри
Издателство:Сиела
Страници:432
Корици:Меки
Година:2005
Броя:1
ISBN:9789546497949 Тегло (гр.): Формат: 145 / 210 Състояние: Много добр
Време за нежност: Първо се посмейте, после поплачете с една от любимите книги на Америка - Лари Макмъртри

Лари Макмъртри (1936 г.), носител на престижната литературна награда Пулицър, е аВтор на десетки романи, разкази и филмови сценарии. Едноименният филм, създаден по романа „Време за нежност", е отличен с пет награди Оскар, включително за най-добър филм и за главна женска роля на Шърли Маклейн, чиито партньори са Дебра Уингър и Ажак Никълсън.
Орора Грийнуей е любима героиня на американците. Появата й в литературния свят е повод някои критици да потърсят в нея сравнение с безсмъртната Скарлет 0' Хара.

„Време за нежност" ще ви накара да се смеете до сълзи и горко да плачете, докато четете историята на Орора и дъщеря й Ема, историята на всяка майка и всяка дъщеря. Орора проявява изключителна храброст в битките с дъщеря си, с неуморимите си ухажори, с цялото си обкръжение. Тя е своенравна, чувствителна, непокорна, интелигентна, наблюдателна, присмехулна и съзерцателна. А в стремежа си за повече красота в живота влага неповторимо чувство за хумор и неустоима горчиво-сладка нежност. В Орора Грийнуей ще откриете какво не ви достига в живота и към какво се стремите.
Цена 12.00 лв.

Здраво книжно тяло, без забележки в текста. Незначително позахабени корици.


1-Време-за-нежност


Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.