Жега. Кембъл Армстронг

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  13-3-2019
  •  36

Автор:Кембъл Армстронг
Издателство:Мойри
Страници:414
Корици:Меки
Година:2001
Броя:1
ISBN:9789547350403 Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Много добр
Помните ли ФАТАЛНА СЛАБОСТ ? - Кембъл Армстронг, най-успешният и продаван автор на екшън трилъри, ни въвлича в жестокия свят на тероризма.
„Сложно преплетена интрига, чието разнищване се проследява на един дъх. Действие, което набира висока скорост, герои, които стават жертва на своите страсти или успяват да се преборят с тях.“

Дейли Телеграф

„Завладяващ психологически трилър... Кембъл Армстронг е в челните редици сред авторите на трилъри.“

Букс Магазин

Франк Пейзън, агент от Специалния отдел за борба с тероризма, е обект на специално наблюдение - всяко негово движение се проследява и записва. Домът му е разбит с взлом. Снимката на’покойната му съпруга е единствената открадната вещ, която по-късно му се връща обезобразена и осквернена.

Но нашествие е извършено не само в дома му. И в работата, и в сънищата му го преследва натрапливо образът на една опасно привлекателна жена. От нея зависи не само кариерата на Пейгън, но и съдбата му. Той трябва да залови и да изправи пред съда вечно изплъзващата се Карлота, издирвана в цял свят заради чудовищни престъпления.

Карлота изпитва все по-голямо влечение към Пейгън и не спира да отправя предизвикателства към (него, увличайки го в една опасна гонитба. Осъден да е винаги на крачка зад нея';; Пейгън си дава метка колко трудно е да следваш служебния дълг, когато сексуалните пориви са пречка пред тържеството на възмездието...

Здраво книжно тяло, без забележки в текста. Незначително позахабени корици.

1-Жега

Категория › Трилъри

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.