Кандидатстудентски конкурси по математика

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  8-3-2019
  •  176

ПРОДАДЕНА

Автор:Керопе Чакърян, Пламен Сидеров
Издателство:УИ "Св. Климент Охридски"
Страници:223
Корици:Меки
Година:1995
Броя:1
ISBN:954-07-0216-X Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Мн. Добро
Кандидатстудентски конкурси по математика: трето допълнено издание - Керопе Чакърян, Пламен Сидеров

Книгата съдържа 208 задачи по математика с пълни решения: конкурсните теми за кандидатстване в основните висши учебни заведения в страната през последните 11 години и 10 контролни изпитни теми. Тя е изключително полезна за всеки кандидат-студент, тъй като му осигурява основната подготовка за конкурсния изпит.

От тази книга се нуждаят и всички, които обучават кандидат-студенти или просто преподават математика в средните училища.

Солидният опит и дългогодишното участие на авторите в изготвянето на кандидат-студентски конкурсни теми по математика са гаранция за високото качество на изложението.
© Керопе Бартев Чакърян, Пламен Николов Сидеров 1993, 1994, 1995 ISBN 954-07-0216-X

***
ПРЕДГОВОР КЪМ ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ
В третото допълнено издание на книгата са включени 28 нови задачи с пълни решения — конкурсните теми за кандидатстване в основните висши учебни заведения в страната през 1994 г. Приведени са автентичните текстове на условията на задачите от конкурсните теми. Включена е инструкцията за оценяване на писмените работи от конкурса за Софийския университет.

Януари 1995 г. Авторите

ПРЕДГОВОР КЪМ ВТОРОТО ИЗДАНИЕ

В това допълнено издание на книгата са включени 30 нови задачи — конкурсните теми за кандидатстване в основните висши учебни заведения в страната през 1993 г. В Допълнението е запазена досегашната структура на книгата. Приведени са автентичните текстове на условията на задачите от конкурсните теми. Изложени са пълни решения на всички задачи. Включена е инструкцията за оценяване на писмените работи от конкурса за Софийския университет. v

Февруари 1994 г. Авторите

ПРЕДГОВОР КЪМ ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ

Тази книга е сборник от задачи за подготовка за кандидат-студентски конкурсни изпити по математика. Тя съдържа задачите от кандидат-студентските конкурси за основните висши учебни заведения в страната през периода 1984 - 1992 г. Включени са и 10 контролни теми, съставени съобразно очертаните тенденции в кандидат-студентските конкурси. За три характерни конкурсни теми са приведени инструкциите за оценяване на писмените работи през съответната година. Тази книга допълва с 60 нови задачи книгата ни „Кандидатстудентски конкурси по математика 1984-1990“ („Модус С“ , 1991 г.).

Включените в книгата 150 задачи покриват практически .......

1-бз. Кандидатстудентски-конкурси-по-математика

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.