Петдесет нюанса сиво / Петдесет нюанса по-тъмно

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  8-2-2019
  •  74

Автор:Е. Л. Джеймс
Издателство:Бард
Страници:1016
Корици:Меки
Година:2012
Броя:1
ISBN:9789546553300 Тегло (гр.): Формат: 150 / 225 Състояние: Мн. добро
Петдесет нюанса сиво / Петдесет нюанса по-тъмно. Е. Л. Джеймс

***
Защо жените харесват толкова "ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО"? Защото е написана с думите, които мъжете забравят да казват, а жените искат да чуват.
Когато студентката по литература Анастейжа Стийл отива да вземе интервю от успелия предприемач Крисчън Грей, тя е силно привлечена - този мъж, този поглед! - но и смутена от властното му присъствие, Неопитната Ана е стъписана, когато осъзнава, че желае точно този мъж, А предупреждението му да стои далече от него я кара да го желае още по-силно.

Когато обаче разбира за ексцентричните му еротични предпочитания, тя се колебае - независимо от успеха и чара си, Грей е мъж, измъчван от собствени демони и всепоглъщаща нужда от контрол, Безсилни да устоят на привличането, двамата се впускат в страстна и дръзка афера. Ана ще навлезе в неизследваната територия на собствените си желания, но ще може ли да се подчини на фантазиите на Грей? И ако го направи, ще продължи ли да обича онова, което ще открие?

Освобождаваща и пристрастяваща, трилогията.ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА" ще ви обсеби, ще ви притежава и ще остане с вас завинаги!

- Гардиън -

ISBN 978-954-655-330-0
9789546553300

***
"ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА" РАЗБИВА ВСИЧКИ РЕКОРДИ!

Трилогията достигна 30 млн. тираж по света - една от най-бьрзо продаваните поредици, като остави зад себе си романите на Дан Браун и Дж. К, Роулинг,

Е Л Джеймс: "Напълно съм изумена от успеха на моите книги!"

ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА ПО-ТЪМНО

Изплашена от ексцентричните сексуални наклонности и мрачни тайни на Крисчън, Анастейжа скъсва с него, за да започне нова кариера в американско издателство.

Но копнежът продължава да владее всяка нейна мисъл и когато той и предлага нов договор, тя не може да му устои. Страстната им връзка отново се разпалва. Скоро Ана научава за изтерзаното минало на своя наранен, напрегнат и властен господин Петдесет нюанса повече, отколкото е смятала за възможно. Докато Крисчън се бори с вътрешните си демони, Ана трябва да се изправи пред гнева и завистта на жените, с които той е бил преди, и да вземе най-важното решение в живота си.

Решение, което може да вземе единствено сама...
9789546553379

Забележка: Здрави и нечетени книжни тела, втората книга е незначително намокрена - леко релефни страници след 450 стр.

о1.п

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.