Microsoft Word 2000

  • 1 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  3-2-2019
  •  132

Автор:Колектив
Издателство:СофтПрес
Страници:480
Корици:твърди
Година:2000
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 120 / 170 Състояние: Мн. добро
Microsoft Word 2000

Въведение

Microsoft Word, 2000: пълен справочник е поредната книга от цяла серия справочници с практическо приложение. Целта тази серия е да помогне на читателя да усвои голямо количество информация при минимални разходи и в най-кратки срокове! Съдържанието на тази книга включва възможностите и особеностите на Word 2000 заедно с указания, които ще ви помогнат при решаването на вашите ежедневни задачи. В нея са описани действията, изпълнявани най-често от потребителите на Word 2000. Всяко действие е описано в максимум пет стъпки, поради което читателят няма да се затрудни при изпълнението му. Опитайте и се убедете колко е просто!

За кого е предназначена тази книга?

Книгата Microsoft Word 2000: пълен справочник е написана както за хора, които използват Word от време на време, така и за по-подготвените и опитни потребители, които имат нужда от справочник-ръководство за възможностите на Word 2000.

Ако сте преминали към Word 2000 от предните версии -Word 6.0 или Word 95/97 - този справочник ще ви помогне да се справите с най-новите възможности на тази програма, както и да научите някои нови начини за изпълнение на най-необходимите задачи. Изложената в тази книга Въведение 21
информация е достатъчни, за да можете да приложите досегашните си умения в Word 2000, дори ако преди това сте работили с друга текстообработваща програма, например WordPerfect. Но имайте предвид, че този справочник не е учебник! Ако едва сега започвате да усвоявате Word 2000 или го използвате съвсем рядко, ще трябва да потърсите допълнителна литература.

Ние разбираме, че за съвременния човек най-ценното нещо е времето. Основната цел на тази книга е да ви помогне да решите стоящите пред вас задачи с минимални разходи на време, при това без да претоварвате главата си с излишка информация. Ето защо материалът в тази книга е представен в пределно сбит и синтезиран вид. От читателя се иска да прецени какво иска, да отвори книгата Microsoft Word 2000: пълен справочник и за броени минути да изпълни нужната процедура. След това той спокойно може да остави тази книга настрана, за да му бъде под ръка при необходимост. Трудно може да се измисли по-проста схема на използване.

Освен това тази книга е просто идеална за делови пътувания. Обърнете внимание на нейните размери! Тя може да се побере спокойно в дамска чанта и не създава излишни проблеми, когато сте в движение. Идеално решение за всяка жена!

За разлика от другите евтини справочници, Microsoft Word 2000: пълен справочник съдържа информация за всички основни функционални елементи на Word 2000. Нещо повече, на всеки от тях е посветен по един секция от книгата. Така че можете да сте спокойни, че в нея ще намерите всичко, което ви е нужно.

Забележка: Здраво книжно тяло, без забележки в текста. Позахабени корици.
О2. Microsoft-Word-2000  

Категория › Компютърни

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.