Часът на вампира

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  10-1-2019
  •  140

Автор:Силвестър Голд
Издателство:Мега
Страници:159
Корици:меки
Година:1997
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
Часът на вампира / Силвестър Голд

УВажаеми читатели на МЕГАИЗДАНИЯ,

Имам удоволствието да ви представя една поредица от книги, направени по нов и много необичаен начин. По тази причина ще си позволя да направя кратко предварително представяне на идеята.

Приключенията във всички книги са свързани тематично и структурно. Последното означава, че "игровите им схеми са преплетени". Героите обаче са различни, но... не съвсем. Играта е разделена на НИВА. Всяко ново НИВО е по-сложно от предишното. Може да бъде изиграно самостоятелно, но най-ефектните разклонения ще се губят. Освен това крайната цел на играта може да бъде достигната само ако сте прочели всички книги от всички НИВА и то по определен Ре9-

Смятам, че темата никога не е била експлоатирана по този начин в книга-игра. Ще имате възможността да надникнете в сложния и страшен свят на ритуалната магия, но няма да ви занимавам със забавни и елементарни "заклинания" от фентъзите. Ще ви покажа, в опростен вид, разбира се, истинската магия на призоваването. Магията, такава каквато са я познавали и владеели жреците на древния Египет, средновековните магове и отчасти такава каквато я практикуват съвременните... сатанистки общества и вудо-магьосници.

Приключенията в поредицата са по-подходящи за литературно описание, затова точкова система липсва, и повечето епизоди са доста дълги. Някои от тях, тези с ключово значение, представляват истински миниатюрни разказчета.

Материалът е много обширен и понякога пълен с противоречия и невероятни случки. В света на магията рационалната логика губи своята сила. Там е царството на интуицията и ирационалното. Затова преди да "критикувате сериозно", изчакайте излизането на цялата поредица. И не забравяйте! ВСИЧКИ КНИГИ СА СВЪРЗАНИ И ТОВА Е САМО ИГРА!

Сега задължително трябва да ви запозная с...

КОДОВАТА СИСТЕМА НА ИГРАТА

Вероятно много от вас, при първия поглед върху таблицата ще си помислят, че ви прилагам поредната система срещу хитруване. Това е така, но само отчасти. Няма нищо по-лесно да преровите книгата и да разберете кой код на какво отговаря и какви предимства дава, но... само за книгата, която четете в момента.

Смисълът и целта на кодовата таблица е много по-сложен......

Забележка: Здраво книжно тяло, без забележки в текста.
О1. Н. б. Ч. Часът-на-вампира

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.