Протоколи на Сионските мъдреци

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  10-1-2019
  •  129

ПРОДАДЕНА

Автор:Ашер Гинсберг
Издателство:Хелиопол
Страници:120
Корици:меки
Година:2006
Броя:1
ISBN:954-578-132-7 Тегло (гр.): Формат: 145 / 205 Състояние: Мн. добро
Протоколи на Сионските мъдреци / Ашер Гинсберг

Ще се отнесем ли към Протоколите като към документ, доставящ ни доказателство против юдейството, или не? Във всеки случай, в тези Протоколи се съдържа много поучителен материал за това, как масата от хора подобно на стадо от овни, се хвърля ту в една ту в друга посока, под влияние на внушаваното отвън, непонятно, без да се узнае как и с какви средства е извършено това внушение.

Може с увереност да се твърди, че когато основните истини от Протоколите станат известни на широк кръг от населението и бъдат разбрани от народите, съществуващата критика от страна на нееврейския дух, смятана за справедлива, ще изгуби своята сила.

Може ли да се допусне, че Програмата заложена в Протоколите, ще бъде доведена до успешен завършек? Програмата, вложена в тези Протоколи, за съжаление на цялото човечество, е вече на пътя на своето окончателно осъществяване. В много отношения, написаното в Протоколите, вече е напълно реализирано. Но това съвсем не бива да внушава страх и безпокойство! Народите тепърва ще узнаят за тази Програма! Създателят ако е наистина могъщ и това е предвидил, което означава, че ще следва едно внимателно надиг-раване, разбираемо само за мъдрия и знаещия! Ще бъде волята на Отеца, а не тази на човеците, смятащи себе си за елит и господари на земята, обожествили се и допуснали философията да бъдат те управляващият елит, разделили човечеството на категории - "стадо и елит", създали двойния стандарт и морал в ежедневието, изпращащи децата си да следват в елитни училища, а самите те говорещи пред народа за просперитет на нацията. Говорещи едно, а вършещи съвъшено друго! Служещи си с лъжливи обещания, играчки и слуги в ръцете на Княза на Лъжата. Но и най-великият глобален ред, пред лицето на Небесния Отец, с помощта Му и тази на Неговите Служители, ще бъде твърде КРАТЪК. Кратък, защото е ЧОВЕШКИ РЕД, а не БОЖЕСТВЕН.

Ще бъде Волята на Създателя!
ПРОТОКОЛИ НА СИОН СКИТЕ МЪДРЕЦИ второ издание
първо издание - София 1943 г.
©Превод о.з. полковник Н. Рашков ISBN 954-578-132-7

***
ПЪРВО ИЗДАНИЕ НА БЪЛГАРСКИ - СОФИЯ, 1943 г. НАЦИОНАЛНА БЪЛГАРИЯ ПРЕВЕЛ: 0.3. ПОЛКОВНИК РАШКОВ Н.
ПРОТОКОЛИТЕ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - една от най-дебатираните книги. Книга за която се е водело специално дело в Берн, Швейцария. За която е впоследствие отменена издадената присъда от евреина съдия Валтер Майер. Книга, за която през 1937 година Бернският апелативен съд отменя издадената присъда, след което се разрешава печатането и разпространяването на Протоколите.

Ето какво заявява Хенри Форд (известният и предприемчив индустриалец автомобилостроител Форд) в "Ню Йорк Уърлд", в броя от 17 февруари, 1921 год. по повод на Протоколите:

"Единственото неоспоримо нещо, което мога да кажа за тях е, че те съвпадат изцяло с онова, което се случва в света. Вече 16 години откак съм запознат с тях, всичко онова, което е написано вътре, се е потвърдило. Съдържанието на Протоколите съвпада със ситуацията, която се разиграва пред мен."

"THEY FIT IT NOW." Това е резолюцията не само на Хенри Форд, но и на всеки, който се е запознал с документа, й да се говори, че е изфабрикуван, когато всичко това се е случило!

Да, наистина всичко, написано в тях, се е случило оттогава до наши дни.

За голямо съжаление на крачещото уж към прогрес, просперитет или "глобализация", сегашно човечество.

Прогрес, просперитет, глобализация, но по кой план! Човешкият план или Божественият!

Този на човека или този на Създателя!

Забележка: Здраво книжно тяло, без забележки в текста. Позахабени корици.
О1. Н. б. П. Протоколи-на-Сионските-мъдреци

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.