Не един живот, не един учител

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  4-12-2018
  •  71

ПРОДАДЕНА

Автор:Брайън Уайс
Издателство:Аратрон
Страници:200
Корици:меки
Година:1998
Броя:1
ISBN:954-626-065-7 Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
Не един живот, не един учител / Брайън Уайс
Поредица: "Загадки и мистерии"

За автоpa
След като завършва с отличие Колумбийския университет и получава докторска степен в Колежа по медицина в Унивреситета в Йейл, Брайън JI. Уайс, доктор на медицинските науки, провежда практиката си в медицинския център "Белвю" към Университета в Ню Йорк и специализира в отделение "Психиатрия" в Колежа по медицина в Йейл. В момента д-р Уайс е завеждащ отделение "Психиатрия" в медицинския център "Маунт Синай" в Маями Бийч, Флорида, и преподава в катедра "Психиатрия" в Колежа по медицина в Университета в Маями. Акцентът в научната му работа е върху изучаването и лечението на депресията и състоянията на безпокойство, нарушенията на съня, злоупотребата с алкохол и наркотици, Алцхаймерова болест и химия на мозъка.

НЕ ЕДИН живот НЕ ЕДИН УЧИТЕЛ

Тази книга съчетава в едно психиатъра и мистика, търсенето на вечните истини и индиви-дуалното прераждане. Тя се чете като завладяващ роман и ви пленява така, че не можете да я оставите нито за миг.

Като лекар, практикуващ традиционна психотерапия, д-р Брайън Уайс бил учуден и проявил скептицизъм, когато една от пациентките му започнала да възстановява болезнени изживявания от минали прераждания, които, както по всичко личало, съдържали ключа към постоянните й кошмари и пристъпи на страх. Неговият скептицизъм бил подкопан, когато тя започнала да предава послания от "пространството между преражданията", които съдържали забележителни разкрития за семейството на д-р Уайс и неговия починал син. Чрез терапия с регресия към минали прераждания той успял да излекува пациентката си и да сложи началото на нов и по-пълноценен етап от своя живот и кариера. Брайън Л. Уайс е завършил Колумбийския университет и медицинския колеж в Йеил. Бил е Завеждащ отделение "Психиатрия" в медицинския център "Маунт Синай" в Маями. Той е световноизвестен психотерапевт, специалист в регресия към минали прераждания.

ISBN 954-626-065-7

Забележка: Здраво книжно тяло, без забележки в текста.
Ст. !!!
Категория › Езотерика

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.