Активен живот след смъртта или самота

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  4-12-2018
  •  67

ПРОДАДЕНА

Автор:Лиана Антонова
Издателство:Хемус груп
Страници:288
Корици:меки
Година:2007
Броя:1
ISBN:9789547580183 Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
Активен живот след смъртта или самота / Лиана Антонова

КЪМ ЧИТАТЕЛЯ - отговор на конкретен въпрос
Една неголяма, но заслужаваща внимание част от писмата, които получавам, съдържат определен въпрос: "Къде би могъл човек с духовни интереси, освен книгите за четене, да намери постоянен източник на духовна информация или среда за общуване? Съществуват ли такива общества в България, лекции, курсове или постоянни занимания, за да се обогати и намери духовна храна търсещият човек?"

Този вид писма идват от всички краища на България.

Мисля, че бих могла да бъда донякъде полезна, като дам известна насока по този въпрос, макар че не мога да бъда сигурна в практическото изпълнение за правилното разрешение и преодоляване на този вид нужди.

Самата аз възнамерявам в най-скоро време да стартирам и ръководя една начална антропософска група. Тази група ще се състои от малък брой хора - само такива с много сериозно отношение и интереси към духовното образование и подготовка на човека. Определям я като начална, имайки предвид, че може да включи членове без ограничение на възраст, професия и социално положение, като ще започне с по-леки основополагащи, въвеждащи и изграждащи в Духовната наука занимания.

Това съм го замислила доста отдавна и се появи у мен като идея поради често споделени читателски впечатления. Много хора, започвайки да четат антропософска литература напосоки, без помощ, напътствие и ръководство, почти веднага се отказват. Намират материала, до който се докосват чрез четене, много труден. Това ще бъде преодоляно в една такава въвеждаща в антропософските основи начинаеща група, където у членовете би се създало здраво, постепенно изграждащо се познание, което може да доведе само до душевна сила, душевно равновесие и вътрешна радост.

Разбира се, предполага се, че групата ще се състои предимно от живеещи в София, но ако има сериозни, духовно мотивирани люде и от другите градове на страната - и за тях съм помислила подходящ вариант.

На първо време нека тези духовно гладни хора, ако ми гласуват доверие, се свържат с мен САМО ЧРЕЗ ПИСМО, в което ще изложат какво са чели, изучавали или ако са имали до този момент някакво духовно обучение. Нека обяснят какви са техните лични духовни предпочитания, нужди и стремежи.

Оставете телефон и адрес за обратна връзка от моя страна. Обещавам ви да направя най-доброто, на което съм способна, за насока и упътване на силно желаещите. Има доста добре работещи групи из цяла България, принадлежащи към Антропософскою общество или на Бялото братство, които евентуално биха разширили кръга си, приемайки нови, заслужаващи внимание и подкрепа хора.

Авторката

Забележка: Неизползвана книга.
Стеф!!!
Категория › Езотерика

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.