Монк: Г-н Монк и двете асистентки

  • 0 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  17-11-2018
  •  82

Автор:Лий Голдбърг
Издателство:Intense
Страници:2008
Корици:Меки
Година:302
Броя:1
ISBN:9789547830684 Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
Монк: Г-н Монк и двете асистентки / Лий Голдбърг

Могат ли книгите да бъдат по-добро забавление от телевизията? Обзаложете се, че може - когато са написани от Лий Голдбърг.

Лий Чайлд

За феновете на Монк притежанието на тази книга е задължително. Невероятно увлекателна. Лий Голдбърг е съумял да улови нюансите на това, което превръща Монк... именно в Монк.

Робин Бърсел
Само много специален човек може да бъде в крак с блестящите, макар и особени методи на Монк. Такава е бившата му асистентка Шарона. А сега, когато нейният съпруг неудачник е арестуван за убийство, тя е готова да си възвърне мястото в изключително добре подредения живот на Монк.

Настоящата му асистентка Натали никак не е доволна от този обрат на събитията. Колкото и малко да получава за работата си, тя се е привързала към Монк и предпочита да не я уволняват.

Опитвайки се да поддържа деликатно равновесие между двете жени, Монк открива няколко сериозни несъответствия в обвинението срещу съпруга на Шарона. Докато наоколо се навърта авторът на криминални бестселъри Йън Лъдлоу, а вниманието на детектива е заето от други случаи, убиецът е с една крачка напред...
- Не всеки може да бъде Ейдриън Монк - заявих.

- И толкова no-зле за човечеството - каза Монк. - Представете си колко чист и подреден щеше да бъде светът.

о1. М

Категория › Криминални романи

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.