Кривата на щастието

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  17-11-2018
  •  154

ПРОДАДЕНА

Автор:Иво Иванов
Издателство:Вакон
Страници:516
Корици:Меки
Година:2016
Броя:1
ISBN:9789549535662 Тегло (гр.): Формат: 145 / 205 Състояние: Отлично
Кривата на щастието. Иво Иванов (нечетена книга)

"Кривата на щастието" е книга за другия живот - живот, който ние рядко виждаме, освен ако някой талантлив режисьор не реши да ни го покаже. Иво е един от тези режисьори на живота около нас, които не си позволяват да заспят, неговите думи будят, кънтят, мятат ти директно изводи и дори променят живота на другите. Това е човек, който наблюдава и с трите си очи, и се радвам, че кривата, която ни съединява с Канзас, е нонстоп права."

Ники Кънчев

"Разбираемо е човек да прави много грешки в живота си, но една от най-непростимите от тях ще бъде, ако пропуснете да прочетете тази книга."

Камен Апипиев

"Винаги ще съм благодарен на Иво Иванов и неговите истории. В тежък за мен момент, точ-но преди финала на X Фактор, прочетох един от разказите в тази книга и мога да кажа, че вдъхновението и силата, които получих от него, са сред причините да спечеля състезанието."

Рафи Бохосян
"Ех, тези закърпени с човещина истории, които ни помагат да ставаме по-добри дорм и от себе си!"

Васко Кръпката

"Ослепително скромно казано - много телевизионни величия са правили първите си стъпки благодарение на мен. Преди повече от 20 години тогава никому неизвестният студент в Канзас Иво Иванов започна Да изпраща кореспонденции в култовото предаване "Маратон". Тогава дори не бях виждал този днешен Джек Лондон, но беше достатъчно, че ми го препоръча Кедъра. Кореспонденциите на сегашния класик Иво звучаха, меко казано, необичайно, но пък бяха изключително завладяващи. Няма да забравя как описваше подвизите на Деннс Родман или на "биомеханичната аномалия" Кевин Гарнет. Както добре знаем, има хора, които, дори да четат вестник на екрана, те карат да приковеш очи в тях. Иво Иванов просто успя да се превърне във вербалния вариант на тази сентенция!"

Сашо Диков

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.