Бягащата с вълци

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  17-11-2018
  •  147

Автор:Клариса Пинкола Естес
Издателство:Бард
Страници:590
Корици:Меки
Година:2010
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 150 / 210 Състояние: Отлично
Бягащата с вълци. Клариса Пинкола Естес

КЛАРИСА ПИНКОЛА ЕСТЕС / БЯГАЩАТА С ВЪЛЦИ
Д-р Клариса Пинкола Естес, международно признат учен, поетеса и cantadora -пазителка на старите истории в латиноамериканската традиция, е старши психоаналитик от школата на Юнг, практикувала и преподавала в продължение на двадесет и пет години. Тя е бивш изпълнителен директор на Центъра за образование и научни изследвания "К. Г. Юнг" и е защитила докторат по интеркултурни проучвания и клинична психология в Юниън Инститют.

За трудовете и обществената си активност е получила наградата Las Primeras на Националната латиноамериканска фондация във Вашингтон.
Благодарна съм на "Бягащата с вълци " и на д-р Клариса Пинкола Естес. Този труд показва на читателя колко е хубаво да си дръзка и нежна, да си жена. Всеки трябва да я прочете.
Мая Ангелу


******
Текст от гърба на книгата:

Във всяка жена живее могъща позитивна сила, носеща вечно познание. Тя е Дивата жена, символ на инстинктивната природа. Но тя е застрашен от изчезване вид.

В БЯГАЩАТА С ВЪЛЦИ д-р Естес интерпретира богати интеркултурни митове, приказки и притчи, които възраждат силата и мъдростта на съвременната жена. Историите и коментарите в тази забележителна книга връщат изгубеното в живота и действат едновременно като вълшебство и лекарство.

Преведена на 31 езика, "Бягащата с вълци" е международен бестселър - библия на женската психология и познание за душата. От 10 години тя е и неотменно настолна книга за българските си читателки.

"С тази книга може да се говори тогава, когато никой не ни разбира."

Виргиния Захариева, психотерапевт и писател

9789545841408

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.