Ръката на Сатаната

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  8-11-2018
  •  49

Автор:Жозе Родригеш душ Сантуш
Издателство:Хермес
Страници:464
Корици:Меки
Година:2014
Броя:1
ISBN:9542613398 Тегло (гр.): 397 Формат: 145 / 210 Състояние: Мн. добро
РЪКАТА HA САТАНАТА - Роман
Разрастващата се финансова криза засяга сериозно европейските страни. Навсякъде се налагат строги мерки за ограничения, включително и в университета, където преподава Томаш Нороня. 
Докато професорът се опитва да се справи с новото си положение на безработен, той случайно среща приятел от ученическите години. Мъжът твърди, че е преследван, и търси къде да се скрие. Гомаш го кани в дома си, но скоро и двамата са принудени да бягат от наемни убийци. По време на преследването приятелят на професор Нороня е смъртоносно ранен. 
Преди да издъхне, той доверява на Томаш, че е скрил компрометиращ диск с разобличаваща информация. Международният наказателен съд завежда дело срещу виновниците за кризата по обвинения в престъпления срещу човечеството. За да възтържествува справедливостта обаче, съдът се нуждае от изчезналия диск. 
Томаш трябва да разшифрова поредната криптограма, за да се добере до ценната улика. Но това е много опасна задача, защото дискът съдържа шокираща информация за престъплението на века: умишленото предизвикване на световната криза.

ISBN 9789542613398
цена 14,95 лв.

о1
Категория › Трилъри

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.