Ръководство за практически упражнения по химия

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  8-11-2018
  •  107

Автор:Л. Дамянова, Ал. Алексиев, Б. Чемишев, М. Щерева, Е Балтова
Издателство:Наука и изкуство
Страници:259
Корици:Меки
Година:1981
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Мн. добро
Ръководство за практически упражнения по химия. Учебник за студенти по медицина и стоматология

Ръководството за практически упражнения по химия е предназначено за студенти медици и стоматолози, като е съобразено с действуващата програма по химия. Упражнения по обща и органична химия илюстрират лекционния материал, допълват го и предоставят възможност на студентите за самостоятелна работа. В дела Аналитична химия в сбита форма са предложени основните познания от качествен и количествен анализ, като е направен опит студентите да бъдат запознати със съвременните инструментални методи за анализ.

Предлаганото ръководство има за цел да подпомогне усвояването на определен обем от химични знания и създаването на експериментална сръчност у студентите, както и да ги запознае с основни положения от изследването на биологични обекти. При подбиране на материала за практическите занятия на студентите е търсена определена медицинска насоченост пред вид предназначението на ръководството.
©

Лилия Димитрова Дамянова Александър Алексиев Алексиев Боян Владиславов Чемишев Мария Георгиева Щерева Елена Живкова Балтова c/o Jusautor, Sofia, 1981
Индекс 54

о2.

Категория › Медицина и биология

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.