Нищото е всичко

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  4-11-2018
  •  187

Автор:Тони Парсънс
Издателство:Хайдакан
Страници:153
Корици:Меки
Година:2009
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Отлично
„В историята на човечеството в търсене на вечната истина понякога изплува едно революционно и ради-кално послание, трансформиращо цялостното ни възприятие за живота. Това се случва сред нас в наше време и отново само неколцина ше бъдат готови да го чуят.

Това живо, взривяващо послание вече е достъпно. Брилянтната му простота осветлява всичко. В същината му се преплитат иай-фините нишки на всички свещени писания, но е свободно от догмите на ума... Въпреки това безбрежността и резонанса на неговата динамика разрушават привързаността към традициите, линиите и йерархиите.

Повечето учения, които днес се представят за ,»духовни”, в действителност нямат нищо общо с духовността. Дори изобилстващите в съвремието така наречени Адвайта и „не-дуалистични” учения все още продължават да правят компромиси със стремящите се. Те се люлеят на ръба на вечността, търсейки път да влязат в нея. Посланието на тази книга неизбежно се . откроява и ако наистина бъде чуто разцъфтява фундаменталната му и безкомпромисна отличителност. #

И така, пред нас е съкровище, чакащо да бъде открито, нектар очакващ да бъде изпит. А в преоткриването изчезва търсенето, съня и надеждата която сме* ние, а това което остава е безценната свобода!”
Ричард Харис,  Ню Ингланд
Цена 14 лв.

ст.Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.