Код: Магия

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  20-10-2018
  •  146

Автор:Ирина
Издателство:Асоциация "Ирина"
Страници:270
Корици:Меки
Година:2003
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
ПОРЕДИЦА * БИБЛИОТЕЧЕН АНГЕЛ*

Няма да края, че дълго се колебах преди да посветя част от времето си на тази малка книга. Но срещите ми с хиляди хора, които по един или друг начин бяха убедени, че са жертва на магия, на завистник, зложелател, на неприятел в най-общия смисъл ме доведоха до разбирането, че толкова много хора не могат да грешат в усещанията си.

Повечето от оплакванията им бяха почти еднакви и някои от тях страдаха дълбоко, съзнавайки, че са попаднали в капан. Това бе станало чрез извършени срещу тях действия, чрез изпратена мисловна команда, която започваше да преобръща живота им наопаки и да ги спира посред пътя им; някои запращаше в болница, други - на гробищата, трети в психиатриите. Е, добре, мога да разкажа много такива тъжни истории, но смисълът е не да се плашим, а да се опитаме заедно да преодолеем хвърления срещу тях мрак.

Преди доста години разбрах, че всичко, което извършваме в ума си има хилядократно по-голяма сила от онова, което правим с ръцете си, защото и то в последна сметка не е друго, освен конструкция на ума ни. Доказват го и действащите вече виртуални фитнесзали, в които не правите друго, освен с помощта на електрониката да се виждате как спортувате, без да помръднете и мускул.

Така че убеждението ми, че една негативна ми-словна заповед или пожелание, изпратена към всеки от нас е в състояние да изпълни пълната програма на злото, е мотивирано и ясно. Впрочем, живеем във време, когато действията ни се ускоряват, и всичко - стореното и помисленото — се развиват стотици пъти по-бързо в реалността.

С тази първа книга от поредицата Библиотечен ангел получавате максималната информация, която опитът на хилядолетията, а и моят, немалък опит са ми дали. Ще можете да правите бързи консултации с нея или с раздела, който ви интересува, без да се обръщате за съвети към познати, нито пък да търсите пътища към обявилите се за "развалящи" магии. Практиката ми с толкова много случаи, съдби и истории у нас и по целия свят ме кара да ви дам един съвет: по-добре е сами да извършите поредицата от действия, които ще намерите подробно описани във всеки от разделите, отколкото да молите или да заплащате на друг да го направи.

Ако си изберете по-чистия и бърз начин за неутрализиране на действията срещу вас, следвайте стъпка по стъпка написаното тук и ще си спестите много разочарования.

Кураж и Светлина Ваша ИРИНА

Забележка: Здраво книжно тяло. Много внимателно прочетена книга. Незначително релефни страници.
Категория › Езотерика

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.