Код: Магия 2

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  20-10-2018
  •  190

Автор:Ирина
Издателство:Асоциация "Ирина"
Страници:219
Корици:Меки
Година:2005
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
ПОРЕДИЦА * БИБЛИОТЕЧЕН АНГЕЛ*
Защо се случи с мен?

Тук ще срещнете отговори на повечето си въпроси за смущаващата, силна, непредсказуема и действаща мощ на магията. Каквито и подозрения и неясноти да ви мъчат -от има ли такова нещо като магия, може ли да ми въздейства някой, дори без да ме види, не са ли това измислици и дали да не се срамувам, че изобщо им обръщам внимание, защото все пак живея в 21 в. - не ги оставяйте без отговор.

Неизбежно е някой ден да попаднете в клопката на нелепи и объркващи събития, за които не можете да откриете причина в света, такъв, какъвто го виждате с очите си. Дали най-неочаквано ще се срути бизнесът ви, дали ще ви повали изневиделица болест или катастрофа, дали обичани и предани довчера хора ще ви напуснат, дали появата ви ще започне да предизвиква смут и отхвърляне, дали ще ви дискредитират, дали успехите ви не предизвикват завист и не са повод за отмъщение... Нещата, които се преобръщат заради намесата на тъмни сили дори не могат да се опишат, защото ще заемат хиляди страници. Това се е случвало, случва се и ще се случва.

Живеем в един само привидно изграден от предсказуема твърда материя свят и вярваме, че го управляваме. Далеч по-вярното е, че нерядко сме играчки на големия енергиен вихър и разумни енергийни полета, носещи памет за различни програми - кармични или създадени от човешки разум. Когато ни засегнат тъмни и хаотични сили, се случват неща, които ни подсказват, че не всичко е в ръцете ни и високомерието ни към невидимото се срутва.

Тази книга ще ви даде повече информация за другите, управляващи света ни сили, които не се интересуват вярвате или не вярвате в тях. По-правилното ви поведение е да се опитате да вникнете в тях, за да знаете как да разпръснете връхлитащата ви тъмнина. Тогава точно вие, без чужда помощ и без да давате много пари за разваляне на магия, която най-често си остава неразвалена, ще можете да си помогнете чрез опита в тези страници. Никой по-добре от вас не познава болките, съмненията и мъките си и никой по-добре от вас няма да си помогне в сложна, объркваща и деликатна ситуация.

Защо се случи с мен? Защо съм болен, тъжен, безволев; защо загубих вкус към живота и нищо не ме радва; защо постоянно ме измъчват страхове; защо съм объркан, целите ми са неясни и трудни за постигане; защо изчезна любовта; парите не се задържат при мен; защо съм играчка на чужда сила и как да поправя това?

Когато започнете да си задавате тези въпроси или дори един от тях - време е да отворите "КОД МАГИЯ -2".

Тук са събрани магически ритуали, които ще ви информират как да реагирате в една или друга ситуация или най-малкото ще ви подсетят какво е направено срещу вас или близките ви. На доста места ще срещнете предупреждения какво не бива да правите, когато не сте сигурни в източника на неприятностите ви и какво ще се случи, ако го направите. Преди да предприемете описаните ритуали -винаги премисляйте за няколко дни, анализирайте, опитайте да си представите как ще се развият събитията занапред. Ако тези думи ви звучат като предупреждение, възприемете ги именно като предупреждение. Ако не сте сигурни в силите и енергията си, изчакайте, докато лична-та ви енергетика се стабилизира. Не предприемайте никое от описаните в книгата действия само за да се забавлявате. На нейните страници е отговорено защо не бива да го правите.
Кураж и Светлина Ваша Ирина

Забележка: Здраво книжно тяло. Много внимателно прочетена книга. Незначително релефни страници.
Категория › Езотерика

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.