Кундалини и чакрите: Практическо ръководство

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  18-10-2018
  •  97

ПРОДАДЕНА

Автор:Женевиев Полсън
Издателство:Аратрон
Страници:244
Корици:Меки
Година:1996
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
Еволюция през този живот

ПРЕДГОВОР
Когато за пръв път осъзнах нейната мощ, Кундалини за мен беше напълно непозната дума. Мина известно време преди да намеря обяснение на случилото се. Аз получавах помощ и директно направляване чрез ясновидство от Учители, които ми посочваха пътя през различните етапи. Повечето информация в тази книга стана мое достояние директно от тези Учители.

Когато осъзнах какво става, аз започнах жадно да издирвам книги, които да ми донесат нужното потвърждение на информацията, която получавах! През 60'те години този тип информация беше много оскъдна. Бях благодарна на всичко, което откривах. Доказването на натрупаните вече знания постигнах в работата си с моите ученици.

Пътят не беше лесен (препятствията по него и тяхното преодоляване ми отнеха седем години). Беше интересно, понякога шокиращо, друг път - носещо ми просветление, I но в никакъв случай - лесно. Произхождах от традиционно

семейство с религиозни убеждения, дори бях служила като 5 администратор в Обединената Методистка Църква. Отварянето ми за тези нови схващания беше странен процес за мен. По-късно разбиранията и християнските ми убеждения бяха подсилени от новите познания. Кундалини със сигурност е основа за различни религиозни системи.

Кундалини все още не е общоприето понятие, но все повече хора не само осъзнават нейното съществуване, но и преживяват освобождаването и активирането й. "Тъгата в резултат на Кундалини" все още не е извинителна причина за отсъствие от работа или за несправяне с вашите задължения. Надявам се тази книга да ви помогне не само да бъдете адекватни и се справяте с всекидневието, но и да постигнете оптимална еволюционна промяна.

Въпреки помощта от моите Учители и силната ми вяра и упование, пътуването ми бе все пак самотно. Такива са всички духовни пътешествия. Водете си дневник, с който да разговаряте. Той винаги ви изслушва, никога не се намесва и помни записаното. Друга причина да си водите записки за вашите изживявания е, че един ден вие също можете да напишете книга за Кундалини.

Надявам се тази книга да отговори на вашите въпроси, грижи и самота. Не съм пропътувала този път за нищо. Дано и вие да намерите себе си и откриете, че отделеното време си е заслужавало цената.

Женевиев Луис Полсън Мелбърн, Арканзас

ст. Кундалини и чакрите
Категория › Езотерика

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.