Супер системи за вашия успех

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  13-10-2018
  •  149

Автор:Константин Николов Кацков, Ивайло Гаврилов Стоименов
Издателство:Еврофутбол
Страници:175
Корици:Меки
Година:1996
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
ПРЕДГОВОР
Вече три години игрите „Еврофутбол“ Се радват на огромна популярност. Те имат преимущество пред останалите заради голямото си разнообразие и това, че се базират на безспорно най-разпространената игра в света - футбола! Талонът за участие в „Еврофутбол“ включва 50 срещи от най-интересните първенства в Европа. Възможността за предварително изчисляване на печалбата въз основа на дадените коефициенти и разпределението на джакпот във всеки тираж са допълнителни стимули за участниците. Поражда се и необходимостта да се използват системи, където няколко срещи са комбинирани по такъв начин, че да осигуряват печалба съгласно условията и спецификата на игрите „Еврофутбол“.

Във второто издание на книгата „Супер системи за вашия успех“ ви предлагаме три вида системи: пълно комбиниране с двойни и тройни предвиждания, пълно комбиниране с един знак и пълно комбиниране с един знак непълни системи. Те са разработени от най-добрите специалисти в тази област у нас, проверени са с компютър и авторите гарантират тяхната надеждност. Книгата ще ви помогне да се запознаете с предназначението на тези системи, с условията, при които всяка една от тях осигурява печалба, с начина на попълването им на талона на „Еврофутбол“ и с всички особености на този тип игра.

В книгата „Супер системи за вашия успех“ всички системи са номерирани и е осигурено записването им върху талона в съкратен вид. Направено е подреждане според условията, които те осигуряват. В края на книгата е даден указател на номерата на системите. Всеки участник може сам да избере система съобразно със своите предпочитания и финансови възможности. Номерацията на системите от предишното издание и старата книга „170 системи за вашия успех“ е запазена и те са валидни. Добавени са повече от 60 нови и подобрени системи, с което общият им брой за играта „Еврофутбол“ вече надвишава 350.

Авторите

Здраво книжно тяло, без забележки в текста. Незначителн намокряне, без слепени страници.

бз. Супер системи за вашия успех


Категория › Спорт

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.