Освободен от болката

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  30-9-2018
  •  166

Автор:Тодд Прайс
Издателство:Мисия за християнска подкрепа
Страници:62
Корици:Меки
Година:б.г.
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
Скъпи читателю,

В един свят изпълнен с болка, всеки един от нас е застрашен пряко или косвено от неочаквани и тежки удари. Болести, бедност, предателства, изневери, катастрофи, банкрут и прочее могат най-неочаквано да ни сполетят, да разтърсят живота ни и да ни превърнат в роби на нещастието и болката.

"Освободен от болката" ще ни помогне да се ориентираме сред множеството въпросителни, които съвременното битие ни сервира върху своя нагорещен поднос.

Доктор Тодд Прайс е изключително интелигентен, съвременен млад човек, посветен на хуманната медицина, търсен и уважаван и като специалист, и като гражданин.

Доверието, което неговия разказ ще ви вдъхне е основано на три опорни точки: ИНТЕЛЕКТА, ОБРАЗОВАНИЕТО И ДЪЛБОКАТА ВЯРА В БОГА. Призма която тристранно разкрива дълбочината на тежкото преживяване и изходния път на победата.

Победа над болката, която заслужава интереса и вниманието на всеки наш съвременник.

Благовест Белев

Президент на Мисия за Християнска Просвета в България

------
Авторско право (с) 1992 - Тодд Прайс, М.Д. Всички права запазени
Всички цитати използувани в книгата са от Българския превод на Библията -Ревизирано издание от 1938 година на Библейското дружество.
Издание на "Мисия за християнска просвета" 8600 Ямбол, П.К.115, Чумерна 6 Тел.046 37385 , Тел/Факс 046 23226

----
За Автора

Тодд Маршъл Прайс е лекар -християнин, който активно участва в различни мисионерски дейности по целия свят, като умело съчетава медицина и вяра.

Д-р Прайс прие Исус Христос като свой Спасител и Господ още, когато беше деветгодишен. Той направи своето първо пътуване извън пределите на САЩ през 1978 год. По време на това мисионерско пътуване до Филипините, той стана свидетел на страданията на хората, причинени от върлуващите болести там. Тогава Тодд реши един ден да се върне отново, но този път не само като свидетел за Исус Христос, но и като лекар.

През 1987 г. той наистина се върна на Филипинските острови, като участник в лекарски екип, който оказа медицинска помощ на хиляди хора. Д-р Прайс завърши медицина в Университета Орал Робертс през 1983 г. В продължение на три години, той работи като лекар вътрешни болести към Калифорнийския Университет в Лос Андже-лос. От 1986 до 19о8 год. д-р Прайс взе специалност инфекционзи болести, работейки в Медицинския факултет на колежа Бейлор в Хюстън, Тексас. Там той направи задълбочени изследвания на тема "Тропически болести".

Д-р Прайс защити специалност пред Американската Изпитна Комисия по вътрешни болести. Сега той има частен кабинет в Хюстън, Тексас, където живее заедно със съпругата си Сузан и двамата си сина, Андрю и Остин. Той и семейството му са активни членове на църквата Лейкуд с пастор Джон Остин.

В тази книга д-р Прайс свидетелства за силата на Исус Христос да изцелява и върши чудеса. В резултат на заболяването си, той видя границите на модерната медицина и безграничната благодат на Всемогъщия Бог.

бз. Освободен от болката

Категория › Религия

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.