Седемте духовни правила за родители

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  17-9-2018
  •  201

ПРОДАДЕНА

Автор:Дийпак Чопра
Издателство:Бард
Страници:176
Корици:Меки
Година:2000
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 120 / 190 Състояние: Добро
Седемте духовни правила за родители: Извеждащи децата към успех и удовлетворение

Текст от гърба на книгата:
КНИГА ЗА ВСЕКИДНЕВИЕТО

СЕДЕМТЕ ДУХОВНИ ПРАВИЛА НА УСПЕХА бе една феноменално успешна книга. Нейният автор, Дийпак Чопра, получи от читателите хиляди писма, в много от които се изразяваше желанието същите тези правила да бъдат предадени на децата.

Книгата СЕДЕМТЕ ДУХОВНИ ПРАВИЛА ЗА РОДИТЕЛИ е отговорът на доктор Чопра на тези писма и на родителите по целия свят, които искат да възпитат децата си в ценности, удовлетворяващи духовните необходимости, и позволяващи да се живее в хармония с природата. Тази книга изследва специфичните начини за прилагането на Седемте духовни правила в семейството, начина за преподаването им на децата, в зависимост от възрастта, както и начина за всекидневното приобщаване към специфичните за възрастта дейности, започвайки в неделите с Правилото за чистия потенциал.

СЕДЕМТЕ ДУХОВНИ ПРАВИЛА ЗА РОДИТЕЛИ ни отвеждат отвъд личните триумфи и провали към изживяването на духовната природа на единение със семейството и споделянето с най-близките хора на несметните съкровища на невинността и любовта.

ДИЙПАК ЧОПРА
СЕДЕМТЕ ДУХОВНИ ПРАВИЛА ЗА РОДИТЕЛИ

ст. Седемте духовни правила за родители
Категория › За родители

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.