Вещицата. Венета Райкова

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  31-8-2018
  •  123

Автор:Венета Райкова
Издателство:Ентусиаст
Страници:344
Корици:Меки
Година:2016
Броя:1
ISBN:9786191642229 Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Мн. Добро
„Вещицата“ е роман 3а битката между доброто и злото и 3а конфликта на стремежа кбм светлина с тбмните сили "вбв всеки един от нас. Това е история 3а престбпления и възмездие, в коятО' играта е груба, а правилата - неясни.

Те са красиви, известни и богати. Те са на верха, но нямат миг спО-'. койствие. Интриги, скандали, магически ритуали и злощастни сб-бития - всеки ден е борба 3а надмощие, 3а щастие, 3а живот...

Телевизионната водеща Ана попада вбв вихрушка от абсурдни свби-тия. Лишена от родителска обич като дете, тя се лута между оббр-кано настояще и ббдеще, потбнало в мрак. Нейната красива сбседка .Вера желае това, което няма, и не би се спряла пред нищо, 3а да го получи. Ева - главна редакторка на светско списание и приятелка на Ана - ще трябва да си вврне обратно всичко, което е загубила не по своя вина. А Стоян - сбсед на Ана, секс символ, актьор и водещ на телевизионна игра, един от най-желаните мбже в дбржавата, крие тайна, която може да срути целия му свят.

Вбв водовбртежа от житейски Сббития една зловеща магия ще свали маските и ще преоббрне човешки сбдби...

Венета Райкова започва своята журналистическа кариера през ^92 г. като водещ в БНТ на предаването „Цветовете на нощта“ и едновременно с това работи като редактор и репортер в първия светски вестник у нас - в. „Хайлайф“.-Същата година печели и конкурса „Мини ¡пие България“. През 2004 г. става автор и водещ, щ първия телевизионен таблоид „Горещо“, който се излъчва успешно повече от десет години. През последната година е водещ и продуцент на следобедното всекидневно шоу „Дневникът на Венета“. Носител на престижни награди като „Жена на годината“,, „Мис ТВ Чар“ и т.н. Завършила е право и иконолшка.

Автор на бестселъра „Триумфът на кучките“.

Издателска цена 15.00 лв.

Здраво книжно тяло, без забележки в текста. Залепана картичка върху корицата.
Категория › Българска проза

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.