Цветът на закона

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  4-8-2018
  •  86

Автор:Марк Хименес
Издателство:СББ Медиа
Страници:294
Корици:Меки
Година:2014
Броя:1
ISBN:9789543990832 Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. Добро
Цветът на закона. Марк Хименес

Майсторите на ТРИЛЪР
Скот фени е постигнал американската мечта. Звездата на футболния отбор 8 колежа е златното момче на голяма юридическа фирма в Далас - има богати клиенти, разкошна къща, красива жена и умна дъщеря. Кара ферари, членува в престижни клубове, играе голф с известни политици и не страда от излишни скрупули, когато трябва да постигне целта си. С удоволствие произнася високопарни речи за благородната мисия на адвокатската професия.

Впечатлен от безупречното поведение и красивите думи на Скот, федералният съдия Бъфорд го назначава за защитник на чернокожа проститутка и наркоманка.

Шауанда е обвинена 8 убийството на сина на влиятелния сенатор Маккол, кандидат за президентския пост. Маккол не може да си позволи скандал, хвърлящ петно Върху сина му. А Шауанда упорито отказва да се признае за виновна. Успее ли да докаже невинността Ù, Скот ще загуби перфектния си живот. Отстъпи ли пред натиска на шефа си, личен приятел на сенатора, клиентката му ще изгуби живота си. А Скот е свикнал да играе за победа, дори цената да е твърде висока.

Особено когато правото е на негова страна.
„Най-добрият съдебен трилър след ,Да убиеш присмехулник"."

Library Journal

о1. Цветът на закона
Категория › Трилъри

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.