Финансов контрол

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  1-8-2018
  •  177

Автор:А. М. Атанасов, М. Динев. Б. Славков, И. Томов
Издателство:Наука и изкуство
Страници:207
Корици:Меки
Година:1984
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Мн. Добро
Финансов контрол / А. М. Атанасов, М. Динев. Б. Славков, И. Томов

В книгата са изложени въпросите на тсорнчм и практиката на соцнзлистн-чссКия контрол върху дсйиостта на бюджетный учреждения и някои други звена в НРБ, Състои се от три части.

Като изходно начало при написването il ih служиха наличната съветска и българска литература в областта на социалж tическия контрол, партийните, държавните и нормативните документи, опнтъi по контрола, конкретните ирак· 1ИЧССКН материали и теоретичните разработки и други.

Материалът е написан от авторите, както следва:
проф. A. М. Атанасов — първа част. глаин от първа до осма включително; доц. к. ик. h. М. Динев — втора част, глави от девета до петнадесета включително; гл. ас. к. ик. и. Й. Томов — трета част, глави петнадесета и. шестнадесета; гл. ас. к. ик. и. Б. Славков—трета част, глави от седемнадесета до деветнадесета включително.

Учебникът е предназначен за студентите от специалност финанси и кредит при висшите икономически институти. Може да се ползува и като помагало от контролните органи от Единната нацнонална контролна система и по-специално от онези от тях, които работят като финансови ревизори в системата на държавния lí ведомствения Контрол върху бюджетната дейност.

Атанас Митев Атанасов, Михаил Динев Петров, Пордан Томов Иванов, Бисер Йорданов Славков
C/o Jusatitor, Sofia 1084
Индекс 336

о1. Финансов контрол
Категория › Учебници за ВУЗ

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.