Как да говорим добре

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  17-6-2018
  •  229

ПРОДАДЕНА

Автор:Иржи Томан
Издателство:Наука и изкуство
Страници:383
Корици:Меки
Година:1980
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Мн. добро
Как да говорим добре. Иржи Томан

Превод от чешки език: Стоил Мортев

........ на човешките отношения и общуване. От друга страна — и то е главната цел на книгата, — топ искаше да създаде въз основа на своя опит и опита на практиците и въз основа на научните познания едно практическо ръководство как да се научи да говори добре и по този начин да измени до известна степен не само своята личност, но и хода на целия си живот.

Замислената полза от тази книга няма да има онзи читател, който погледне на нея само като на интересно научио-по-пулярно четиво, а само този, който реши да прилага правилата и препоръките от тази книга в практиката и по такъв начин да се усъвършенствува в собствен интерес и в интерес на обществото.

Книгата е предназначена за най-широк кръг читатели, защото всеки човек се нуждае да се научи да говори добре и да се запознае с психологията на човешките отношения и общуването между хората. Истинска полза от нея ще имат обаче само онези, които желаят да постигнат нещо в живота и които имат твърдото намерение да усъвършенствуват личността си чрез практическо прилагане на препоръчаните правила в собствения си живот.
Авторът

Здраво книжно тяло, без забележки в текста. Незначителни забележки към кориците.

о1к

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.