Сексът и кралиците

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  4-6-2018
  •  256

ПРОДАДЕНА

Автор:Елинор Херман
Издателство:Ера
Страници:381
Корици:Меки
Година:2009
Броя:1
ISBN:9789543890538 Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Мн. Добро
Сексът и кралиците: 900 години безчестни крале, потентни любовници и политика на страстите / Елинор Херман

Здраво книжно тяло, без забележки в текста. Нечетена книга.

Тя била кралица. Живеела в пищен дворец, носела разкошни одежди и ослепителни бижута. Но била нещастна... защото твърде често кралят се оказвал умствено изостанал, импотентен, тираничен или просто зает с грижи за любовницата си.

Да си кралица било самотно и тъжно занимание. Единствената утеха в изпълнения с тестостерон кралски двор били обятията на някой смел генерал, изтънчен царедворец или похотлив кардинал...

Изходът от любовната авантюра на кралицата варирал от публично унижение и смърт до абсолютна политическа победа. Защото в европейските дворове политическите интереси, а не сексът, определяли трагедията или триумфа на кралската съпруга.

Елинор Херман разтваря широко дверите на кралските будоари, за да ни разкаже скандални истории за любов и страст. Плод на щателни проучвания, „Сексът и кралиците“ разкрива шеметния сексуален живот на най-известните владетелки в историята, сред които Ана Болейн, Екатерина Велика, Мария-Антоанета, лейди Даяна.

Това безупречно изследване се спира на причините за изневерите и последствията от тях, предлагайки увлекателно съчетание от исторически факти и човешки страсти.

Цена 14 лв.

о1с

Категория › Исторически романи

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.