Дъщерята на Валтасар

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  4-6-2018
  •  93

Автор:Барбара Нейдъл
Издателство:Унискорп
Страници:443
Корици:Меки
Година:2006
Броя:1
ISBN:9789543300354 Тегло (гр.): Формат: 110 / 180 Състояние: Мн. Добро
Дъщерята на Валтасар, Барбара Нейдъл

Серия "Роман Експрес" Бр. 27 / 2006 г.

В западнал еврейски квартал на Истанбул е убит възрастен човек. Всичко навежда на мисълта, че мотивът е расистки. Но инспектор Четин Икмен - съпруг на фатма, 1 баща на осем деца и син на албанка, смятана за вещица заради ясновидската си дарба - не се оставя толкова лесно да бъде подведен от очевидното.

Следите водят към учителя по английски Робърт Корнилиъс и германския бизнесмен Райнхолд Смите, известен като нацистки симпатизант. В тефтерчето на убития обаче е открита нова връзка: деветдесетгодишна руска емигрантка, която от десетилетия властва над | семейството си от огромното си, пищно украсено бол-нично легло и която вярва, че пази тайна, ценна колкото живота на убития старец.
Барбара Нейдъл е родена в лондонския Ист Енд. Повече от двайсет години обикаля Турция надлъж и нашир и, : по нейните думи, е „влюбена в Истанбул". Завършила е актьорско майсторство и психология и работи в областта на образованието и здравеопазването.

ДЪЩЕРЯТА НА ВАЛТАСАР е дебютен роман на Барба- I ра Нейдъл, с който слага началото на криминалната поредица за инспектор Икмен.

Забележка* Здраво книжно тяло, без забележки в текста, позахабени корици. Безплатна доставка над 50.00 лв.

о1д


Категория › Трилъри

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.