Мона и Магелан

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  30-5-2018
  •  184

Автор:Светлана Дичева
Издателство:Колибри
Страници:157
Корици:Меки
Година:2005
Броя:1
ISBN:9789545293863 Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. Добро
Мона и Магелан. Светлана Дичева

Едно смело момичо тръгва по следите на погубената си любов. Има ли смисъл от подобно пътуване? А имало ли о смисъл от Магелановото приключение да обикаля света, докато надежда и безсмислие се слеят в едно? Мона човърка болката си. за да разбере... Какво? Важно е да си задаваш въпроси, а не да получаваш отговори. А земята се върти, за да предложи всички възможни страдания и да закали сърцето, без ла го убива. Достатъчно е да влезете в кожата на талантливата математичка със странно детство и смесена кръв. за да слезете до ада на собствените си заблуди Мона ви предлага и полет към рая-там, където е опрощението и любовта
Светлане Дичева е познат от Мационалното радио глас. Водила е най-слушаните предавания на .Хоризонт', а от три години буди аудиторията всяка събота с шоуто. Закуска на тревата*.

Мона и Маеолан о първият и роман, но читателите вече познават динамичния и стил от книгата и с разкази Балканският пророк , с която спечели наградата на фондация .Българка' за най-добра книга от жена авторка за 2000 г.
2005

Поредица "Съвременни български писатели".

о1м


Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.