Мисия Уроборос

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  16-5-2018
  •  50

ПРОДАДЕНА

Автор:Реймънд Хури
Издателство:Емас, Глобус
Страници:346
Корици:Меки
Година:2008
Броя:1
ISBN:9789543571376 Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. Добро
Мисия Уроборос. Реймънд Хури - (Автор на "Последният тамплиер").

Цена 12.00 лв.

Арабският халифат, X век - един от учениците на прословутия Авицена открива древна рецепта на дълголетието, чийто символ е уроборосът - змия, захапала собствената си опашка.

Лисабон, 1705 г. - Себастиан, йезуитски монах, посветен в тайната, разбира, че рецептата, донесена от тамплиерите в Европа,_не е пъл,-на. И тръгва по следите на изгубените страници, следван по петите от Раймондо Ди Сангро, неаполитански принц и алхимик, който е убеден, че Себастиан използва загадъчния елексир.

Багдад, 2003 г. - американски войници откриват супермодерна лаборатория, в която италиански доктор, вманиачен от идеята за уробо-роса, е умъртвил стотици хора, докато е правил експерименти с тях.

Бейрут, 2006г.. - Евелин Бишоп, американ-СКсГ археШтЪжкаГсе среща с иракски търговец на антики, който й предлага древен ръкопис, но е отвлечена от наемните убийци на италианския доктор. Търговецът се спасява по чудо. Намесва се американското посолство - Джим Корбен, агент на ЦРУ, се заема със случая. На следващия ден в Бейрут пристига Бил Къркуд - експерт към ООН и човек с неограничени възможности. Официалният му мотив е съдбата на Евелин Бишоп. Неофициалният - тайнственият ръкопис.

о1мКатегория › Трилъри

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.