Дивисадеро. Майкъл Ондатджи

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  16-5-2018
  •  56

ПРОДАДЕНА

Автор:Майкъл Ондатджи
Издателство:Ера
Страници:245
Корици:Меки
Година:2007
Броя:1
ISBN:9789543890019 Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. Добро
Дивисадеро. Майкъл Ондатджи

МАЙКЪЛ ОНДАТДЖИ / ДИВИСАДЕРО

Майкъл Ондатджи е авторът на „Английският пациент“ - роман, който бързо се превърна в мултимедиен феномен. Оттогава читатели и критици със затаен дъх посрещат всяка негова творба.

С „Дивисадеро“ Ондатджи ни въвлича в необикновено преживяване, като с лекотата на магьосник подрежда фрагменти от няколко истории. Случки и събития, които се разминават, догонват и припокриват.

Една чиста детска любов, предизвикала брутално насилие, се оказва повратната точка в съдбата на едно семейство. Семейство, събрано от смъртта и разпаднало се от любов. Порасналите деца се пръсват по света, неизменно застигани от незаглъхналите конфликти на своето детство. Навсякъде се натъкват на приятели и любовници, в които натрапчиво разпознават себе си и своите изоставени близки. Един и същ повтарящ се кадър проследява поредица от съдби, които се събират в общ фокус - улица „Дивисадеро“. Защото „дивисадеро“ означава раздяла, но също така и любов, и спасение.

Анна, Клеър и Куп дълго се лутат, докато търсят помирение със своето болезнено минало. С тънък психологизъм и лирическо докосване - негова запазена марка - Майкъл Ондатджи ни потапя в многообразието на един свят, в който всеки от нас открива себе си.
Цена 9.99 лв.
789 5 43 8900 1 9

о1д

Категория › Чужда проза

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.