Смъртта на една марионетка

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  16-5-2018
  •  38

Автор:Каролайн Греъм
Издателство:Унискорп
Страници:439
Корици:Меки
Година:2004
Броя:1
ISBN:3809548456952 Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Добро
Смъртта на една марионетка. Каролайн Греъм

Серия - Убийства в Мидсъмър

Каролайн Греьм е родена в Уоруикшир и е Шот най-добрите съвременни автори на криминални романи. Удостоена е с научна степен магистър на хуманитарните науки за драматургия в Бирмингамския университет. Нейната популярност се дължи на способността й да поднася яНЙН iШ типично тайнствено убийство от „английско се-ло“ в модерните времена. Героите са дотолкова завършени, доколкото позволява играта в търсене на извършителя на престъплението, а литературните развръзки са нито прекалено мелодраматични нито прекалено предсказуеми. Първият й роман „Убийства в Беджърс Дрифт“ от поредицата „Убийства в Мидсъмър“ с главен герой инспектор Барнаби е определен за един от стоте най-добри криминални романи на всички времена. Повратна точка в кариерата й е 1997 г., когато телевизия Холмарк започва екранизация на романите й. Досега са заснети и показани близо 20 епизода.
Зад сцената в театър „Латимър“, където Костьнското общество за театрална самодейност поставя пиесата

„Амадеус“, кипят страсти. Нервно fW I • напрежение разклаща йерархията наложена в трупата от режисьора и импресариото Харолд Уинстанли.

Освен това Салиери - чиято роля из-пълнява Еслин Кармайкъл, - подозира жена си в изневяра с изпълнителя на главната роля. Къде най-добре да намерят разрешение тези проблеми, ако не на сцената?

Главният инспектор Том Барнаби е сред публиката само защото съпругата му Джойс участва в представлението. Но, когато някой превръща финалния величествен жест на Еслин в ужасяващ театрален ефект, Барнаби изведнъж се оказва в центъра на действието...

Здраво книжно тяло, без забележки в текста.

Категория › Криминални романи

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.