Стъпки от огън

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  16-5-2018
  •  72

ПРОДАДЕНА

Автор:Нора Робъртс
Издателство:Бард
Страници:494
Корици:Меки
Година:2006
Броя:1
ISBN:9789545840609 Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. Добро
Стъпки от огън. Нора Робъртс

От гръбчето на книгата;
Пожарът, избухнал през една гореща абгустоба нощ 6 семейната пицария, променя живота на малката Катарина Хейл. Балтиморската полиция ще арестува подпалвача.

Но след като Рина става свидетел на бруталната красота на огъня, съдбата й поема по друг път. Тя решава да стане следовател по пожарите.

Но Рина не е единствената, запленена от красотата на пламъците. Още някой е обсебен от това могъщество но е обзет от желанието не да се бори с него, а да го притежава, да го използва за отмъщение...

След години обучение Рина най-сетне става член на специалния отряд за разследване на палежи. Силата и уменията й постоянно са поставени на изпитание. Понякога работата пречи на личния й живот. Но тя не може да обвинява мъжете - жена, покрита със сажди, която издава заповеди и мирише на пушек, не е най-привлекателната партньорка. Докато накрая среща Бо Гуднайт, който изглежда различен. Той се е опитвал да я намери години наред и сега, когато тя е толкова близо до него - живее в съседната къща - няма намерение да я изпусне.

Нито пък мъжът, който започва да я преследва със заплашителни среднощни обаждания и поредица от ужасяващи престъпления. Докато се опитва да открие причината - на обажданията, на пожарите, на омразата, насочена към нея, Рина ще се озове в най-ужасния ад, който някога е могла да си представи.

Здраво книжно тяло, без забележки в текста.

о1с

Категория › Любовни романи

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.