Време за негодници, време за светци

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  23-4-2018
  •  176

Автор:Весела Люцканова
Издателство:Сиела
Страници:200
Корици:Меки
Година:2007
Броя:1
ISBN:9789542801535 Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Мн. Добро
Време за негодници, време за светци. Весела Люцканова

Весела Люцканова е автор на над 30 книги - романи, разкази и новели.

Носител е на наградите за разказ

„Сребърният пръстен“ и „Голямото лвяИ читателско жури“, както и на 25 първи ШЬЦ награди за разкази, публикувани в пресата. Носител е и на наградата за съвременен роман на изд. „Хр. Г. Данов“ за романа си „Щъркели на леда“. През 1989 г. получава престижната европейска награда „Еврокон-89“ за цялостно научно фантастично творчество, връчена й в Сан Марино от международното писателско жури. Преведена е на много езици. През 1993 г. става носител на наградата „Гравитон“ за добро въображение.
Ние сме семейство от личности, всеки много добър в своята област. Това се понася трудно дори от самите нас. Какво остава за другите. Ти винаги трябваше да работиш в екип, който избираш сам, и го разбирам.

Но последствията от грешките ти, както и успехите ти, бяха за всички ни. А нашата работа е самотна. И на писателя, и на сценариста, и на преводача, и на художника. Неуспехите и грешките си бяха само наши. Създавахме светове, в които можехме да се скриваме от реалността, и излекували раните си в тях, да се завръщаме по-силни. toivo. А твоето убежище беше само работата. Винаги изложен на бурите. И когато я загуби, стана уязвим и самотен.

Златото се изпитва чрез огъня. Човекът чрез страданието. А може би чрез златото?

о1.н
Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.