Хакерът. Ърнинг Найт

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  13-4-2018
  •  142

ПРОДАДЕНА

Автор:Ърнинг Найт
Издателство:Гръмовец
Страници:120
Корици:Меки
Година:б.г.
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Мн. Добро
Хакерът. Ърнинг Найт (Книга-игра).

Правила на играта
Приятелю,

Епизодичната система в книгите игри е добре известна, така че аз няма да се спирам подробно на нея. Иначе, заради специфичността на тематиката и огромната роля на късмета, в края на книгата има таблица с числа, която замества зар-четата (но нищо не пречи да използваш такива, ако пожелаеш).

„Хакерът“ представлява двулогия (две книги). В първата (тази) действието се развива на Земята, където ти си компютърен факир, който прави различни набези - с цел заграбване на пари, но във втората (очаквай я!), малко след като си разбрал, че не всичко е пари, ти неочаквано свършваш своя земен път и се възнасяш на Небето. Скоро узнаваш, че си умрял 50 години по-рано от предвиденото... и ще трябва да убиеш някак си това време. Няма да ти е съвсем скучно - тук също има информационна система със компютри! А наличието на ангели и дяволи, които се бъркат навсякъде, вдига залозите многократно. Такава далавера можещ да спретнеш, че ум да им зайде.

Дневникът - нищо ново, попълваш го според текста. Трябва да отбелязваш всички приходи и разходи, дори и това да не е указано специално. Ограничения в броя на пароло- и кодоразби-ващите програми и на вирусите нямаш. Също така можеш да натрупаш неограничени суми пари, стига да успееш да ги сдобиеш.

Тази книга не е само за читатели, занимаващи се с компютри. Нима в книгите-игри, където главният герой е магьосник, читателят трябва да е такъв? Не, разбира се. Ако не си се занимавал с компютри, това въобще не трябва да те притеснява, а ако вече познаваш възможностите им - това не ти пречи да се позабавляваш.

Независимо от твоите занимания книгата-игра е писана за теб, драги читателю и аз искрено се надявам тя да ти хареса.

Приятно четене и успех!
Авторът


б.з
Категория › Книги-игри

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.