Когато имунната система заболее

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  8-4-2018
  •  51

Автор:Васил Канисков
Издателство:Хелиопол
Страници:143
Корици:Меки
Година:2007
Броя:1
ISBN:9789545781971 Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Мн. добро
Когато имунната система заболее. Васил Канисков

Вопиюща нужда има днес българинът от вяра в Доброто, Справедливостта, Закона и Бога. Вопиюща нужда от факти да види, че все пак има я тази справедливост, има го това Добро,, има го този Цар и този Бог, тази Велика сила, която все пак е някъде там, гледа отгоре. Защото казват: Бог високо, цар далеко, а навред се е ширнала Кривдата, и въпреки че накрая все пак Правдата държи отговорни разбойниците, на повърхността кривдата все тържествува в тази страна на име България.

Осиромашели са българите за стария и грешен живот, понеже са се отказали от всички заблуждения и търсят новия светъл ден, в който Слънцето вечно грее, а Правдата строи нови пътища, и поради това, те вопиющо търсят днес своята Справедливост, своето Добро, своята вяра, своите корени, Бога, когото вътрешно въпреки всякакви външни и видими случки, те просто без него не могат. Дълбоко вътрешно външният немирник, понякога не може вътрешно без Бога. Вътрешно той е едно със своя Отец. Може би защото Отецът ги е написал на ръката си. И понеже този Велик Отец и днес още ги държи. Българите не са забравени от Бога, някои от тях могат да го направят това, но Той не ги забравя и прави онова, което е най-доброто за тях.

Това са само размисли.

Но показаните три основни явления, са фактите! Факти за онова, което жадува българинът и факти за заболяванията, които го мъчат. Заболяванията идват, когато се наруши Вярата, когато се загуби чувството за справедливост, когато имунната система отслабне, когато човекът се предаде и тръгне през просото загубил вярата в Правия път. Тогава Отвътре навън започват сривовете, предизвикани от дисбаланса във вътрешната кутия на имунната система-вярата в себе си, вярата във Великата сила-Вярата в Бога!

ст.
Категория › Здраве

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.