Ръководство за практически упражнения по биохимия

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  3-4-2018
  •  170

ПРОДАДЕНА

Автор:Добрина Калицин, Карина Данчева, Ралица Стайкава
Издателство:Наука и изкуство
Страници:254
Корици:Меки
Година:1986
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Мн. Добро
Ръководство за практически упражнения по биохимия. За студенти по медицина. Добрина Калицин, Карина Данчева, Ралица Стайкава

Настоящото „Ръководство за практически упражнения по биохимия““ е съставено по учебната програма на курса по биохимия за студентите по* медицина при висшите медицински институти в София, Пловдив, Варна и Плевен. Изложеният в ръководството материал цели да насочи студентите към самостоятелна експериментална работа и творческо отношение към поставените задачи, както и към прецизност в работата и точност в отчитане на резултатите. Задачата на ръководството е да се илюстрират основните принципи на биохимичната наука, които се излагат в лекционния курс, и да се създадат практически навици и опит у студентите. 
Ръководството би могло да се използува също и от студенти и преподаватели от други висши учебни заведения, които провеждат практически занятия по биохимия, от аспиранти и научни работници, както и от специалисти, използуващи биохимични методи в научноизследователските и клинично-биохимичните лаборатории.

Авторски колектив:
ДОБРИНА КАЛИЦИН — професор, ръководител на Катедрата по медицинска химия и биохимия, Висш медицински институт, МА — Варна.

КИРАНА ДАНЧЕВА — к. м. и., професор при Катедрата по медицинска химия и биохимия, МБИ,. МА — София.

РАЛИЦА БЕЛЕВА-СТАЙКОВА—ст.н. сътр. II ст. при Катедрата по медицинска химия и биохимия, Висш медицински институт „И. П. Павлов“,, МА — Пловдив.
© Добрина Калицин Кирана Данчева

Ралица Белева-Стайкова, 1980, 1986 с/о Jusautor, Sofia,

о1.
Категория › Учебници за ВУЗ

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.