Клубът на тузарите

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  13-3-2018
  •  71

Автор:Саския Ноорт
Издателство:Унискорп
Страници:287
Корици:Меки
Година:2007
Броя:1
ISBN:9789543301140 Тегло (гр.): 304 Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. Добро
Клубът на тузарите: Роман. Саския Ноорт

САСКИЯ HOOPT е родена през 1967 г. Тя е писател и журналист на свободна практика. Има свои рубрики в много списания, сред които Мори Клер и Плейбой. Днес Саския е сред най-четените нидерландски автори. Дебютът й е през 2002 г. с романа Тъмнота къща. Клубът на тузарите е вторият й литературен трилър. От двете заглавия в Холандия са продадени над 500 000 екземпляра и Ноорт е номинирана за Gouden Strop - приз, който се присъжда на нидерландските бестселър автори.

Литературната критика нарежда Саския Ноорт сред най-ус-пешните и обичани автори на евротрилъри. Книгите й се продават в Германия, Русия, Дания, Норвегия, Англия, Швеция, Финландия, Бразилия, Франция, Италия, Испания и Гърция. На българския читател предлагаме Клубът на тузарите.

Истински трилър, отлично написан, стегнат и със страхотна движеща сила.

Журито на Gouden Strop

Разрушителна смесица от алчност, похот и насилие властва в богаташките предградия на Амстердам.

При пожар Евърт умира и всичко води към самоубийство. Останалите членове на „клуба на тузарите", семейни двойки, които се срещат редовно и имат съвместен бизнес, се обединяват в подкрепа на скърбящата вдовица . След няколко дни при странни обстоятелства загива и Ханеке.

Събитията излизат извън контрол.

Кой стои зад инцидентите с тузарите?

Трагедията и подозренията отравят атмосферата в света на разкоша, самодоволството, лъскавите коли, скъпите дрехи... Смъртта дебне наоколо и изкарва наяве лицемерието, интригите и отмъстителността. Трилърът е смела, прелъстителна и изкусно замислена история за хора, отчаяно вкопчили се в успеха.

Клубът на нузарите е изкусна, Вълнуваща, от Време на Време объркваща и понякога леко шокираща.

НРС Ханделсблад

о.1.К

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.