Съкровището на мексиканските императори

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  9-3-2018
  •  80

ПРОДАДЕНА

Автор:Гюстав Емар
Издателство:Детелина 6
Страници:259
Корици:Меки
Година:1992
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Добро
Съкровището на мексиканските императори. Гюстав Емар

БИБЛИОТЕКА "ДИВИ ИСТОРИИ"
Приключението е най-сладката духовна храна за грамотния човек. Само любовта и парите са може би малко по-сладки, но не винаги. Омразата въобще не може да дели мегдан с него.

Приключението е в основата на цялата световна литература. Без него тя въобще не може да съществува. Или ако съществува, ще прилича на безвкусна гозба.

Библиотека „ДИВИ ИСТОРИИ" има амбицията да представи в следващите няколко години на българските читатели от всички възрасти най-добрите приключенски романи от световната литература. Естествено, на първо място ще бъдат произведенията на най-добрите майстори на това четиво: Майн Рид, Гюстав Емар, Емилио Салгари и Карл Май.

Библиотека „ДИВИ ИСТОРИИ" ще ви отведе в Дивия Запад. Но не само там. Приключенията са ставали и ще стават във всички посоки на света и по всички кътчета на нашата удивително непозната земя. Защото не е важно къде става едно приключение, а как става и... особено — как е описано.

Библиотека „ДИВИ ИСТОРИИ" ще ви поднесе част от най-добрите описания, които светът е създал досега. И с които са възмъжавали поколения силни и смели момчета от век и половина насам.
ISBN 954—8043—04—1


Здраво книжно тяло, позахабени корици, нечетена книга.

о.1. С.ч. гр.
Категория › Приключения

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.